Gündem Kırgın Çiçekler 81. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kırgın Çiçekler 81. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

17.04.2017 - 08:26 | Son Güncellenme:

Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'in 80. son bölümünde Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı olur. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermez. Songül’ün babası Sadullah hayatını kaybediyor. Gözyaşlarının eksik olmadığı Kırgın Çiçekler dizisi son bölümmden sonra 81. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor...

Kırgın Çiçekler 81. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler, dizisi son bölümü ile Pazartesi akşamı ekrana geldi. Başrollerini, Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Mehmet Aykaç’ın paylaştığı Kırgın Çiçekler son bölümden hemen sonra merakla beklenen 81. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümünde Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı olur. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermez. Eylül'ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra'ya zarar vermekle tehdit eder. Serkan ve Meral'in ilk sahne aldığı gece kızlar ve Feride onları dinlemeye gider. Songül geri döndüğünde Sadullah'ı baygın bulur. Nefes almadığını fark edince büyük bir şok yaşar… Annesi gibi babasını da kaybetmek üzeredir…

Songül’ün babası Sadullah ise banyoda hareket etmeden yere yığılmış yatıyor. Songül bu görüntünün üstüne babasının öldüğünü düşünüyor ve adeta büyük bir yıkım yaşıyor. Songül’ün babası Sadullah alelacele ambulans ile hastaneye kaldırılıyor. Songül’ün kocası Güney de Songül’ün babası Sadullah’ın hastanede olduğunu öğrenir öğrenmez bir koşu hastaneye gidiyor. Ancak Sadullah, ameliyata alınmasından sonra tüm çabalara rağmen kurtarılamıyor ve hayatını kaybediyor.

Sadullah’ın ölmesi acaba Zehra ile Songül’ün hayatlarında ne gibi bir değişim yaşatacak? Zehra’nın Songül’ü zaten hiçbir zaman sevmediği herkes tarafından biliniyor. Acaba Zehra’nın bundan sonra Songül’e karşı tutumu ne olacak?
Kırgın Çiçekler dizisi gerçekten de nefesleri kesecek bir bölüm ile ekranlara gelecek. Bu bölümde pek çok soru işareti yeniden aydınlığa kavuşacak.