Gündem Kızım dizisi 24. yeni bölüm fragmanı; Öykü Demir eski günlerdeki gibi

Kızım dizisi 24. yeni bölüm fragmanı; Öykü Demir eski günlerdeki gibi

17.03.2019 - 12:58 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları TV8 ekranında yayınlanan Kızım dizisi ekrana gelen son bölümde Öykü, Demir'i hatırlamış ve dizi burada sona ermişti. Yayınlanan Kızım dizisi 24. yeni bölüm fragmanında Demir ve Öykü yeniden eski günlerdeki gibi birlikte vakit geçirmeye devam ediyor.

Kızım dizisi 24. yeni bölüm fragmanı; Öykü Demir eski günlerdeki gibi

Kızım dizisi 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları TV8 ekranında yayınlanan Kızım dizisi ekrana gelen son bölümde Öykü, Cemal ve Demir kavga ettikleri sırada Demir'in babası olduğunu hatırlamış ve dizi burada sona ermişti. Yayınlanan Kızım dizisi 24. yeni bölüm fragmanında Demir ve Öykü eski günlerdeki gibi mutlu olmaya devam eder. Öykü babası Demir'den hırsızlık yapmaması ve kavga etmesi için söz ister. Kendisi için çok değerli olduğunu babası Demir'e iletir.

Haberin Devamı

Hastane masraflarını karşılamayı başaran Demir kızı için her şeyi yapmaya devam edecektir. Okulda Öykü'ye hırsız denmesi Candan ve Demir arasında da ufak çaplı bir gerilime neden olacaktır. Kızım dizisi 24. yeni bölümü ile 22 Mart Cuma akşamı TV8 ekranında...

KIZIM DİZİSİ 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar