Gündem Kokoreççi yüzünden 5 üniversiteli öldü

Kokoreççi yüzünden 5 üniversiteli öldü

16.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kokoreç almak isteyen sürücünün yol kenarına park ettiği kamyonete çarpan otomobildeki 5 üniversiteli öldü. Kokoreççinin yol kenarında satış yapması yasaklanmıştı!

Kokoreççi yüzünden 5 üniversiteli öldü

Kaza, Nevşehir - Ürgüp karayolunun Uçhisar kavşağında önceki gece oldu. Tugay İçöz yönetimindeki otomobil, yol kenarında midibüste satış yapan kokoreççiden kokoreç almak için duran İ.B.’nin kamyonetine arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, otomobilde bulunan Kapadokya Üniversitesi öğrencileri Tugay İçöz (22), Salim Burak İçöz (19), Tarık Öztürk (24), Gamze Aktoprak (21) ve Gülbahar Pektaş’ın (22) yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Bu kazadan kısa süre sonra bölgede ikinci bir kaza meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil, kaza nedeniyle duran araca çarptı.

Araçlarda bulunan 4 kişi hafif yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. 5 üniversitelinin cenazeleri de aynı hastanenin morguna konuldu. Yapılan otopsinin ardından gençlerden üçünün cenazesi memleketleri Yozgat’a, birinin Mersin’e, diğerinin ise Nevşehir Hacıbektaş’a gönderildi.

Haberin Devamı

Kokoreççi yüzünden 5 üniversiteli öldü

Belediye yasaklamış

Uçhisar Belediyesi’nin kazanın yaşanmasına neden olduğu belirtilen, restoran haline getirdiği midibüste satış yapan ‘Yüksel’ ismindeki kokoreççinin, yol kenarında durup satış yapmasını yasakladığı ifade edildi. Kokoreççinin ise bu nedenle BİMER aracılığıyla Uçhisar Belediyesi’ni şikayet ettiği kaydedildi.