Gündem Kördüğüm 16. yeni bölüm fragmanında köşk karışıyor! - izle

Kördüğüm 16. yeni bölüm fragmanında köşk karışıyor! - izle

18.04.2016 - 08:17 | Son Güncellenme:

Kördüğüm dizisi yeni haftaya bomba gibi girmeyi planlıyor. Yayınlanan Kördüğüm 16. yeni bölüm fragmanına bakılırsa heyecan bir dakika olsun eksilmeyecek. Köşk iyice karışacak ve köşkten kovulanlar olacak. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Kördüğüm 16. yeni bölüm fragmanında köşk karışıyor - izle

Kördüğüm dizisi yepyeni fragman ile heyecanı ikiye katladı. Merakla beklenen 16. yeni bölüm fragmanı sayfamızda. İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi Kördüğüm dizisinde , Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor. Kördüğüm her perşembe Fox tv ekranlarında.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Herkesin intihar ettiğini düşündüğü Umut, Karas Holding’de Ali Nejat ile karşı karşıyadır. Ali Nejat, Umut’un holdinge geliş sebebini öğrendiği an, Murat’ın da dostu olmadığını anlar ve kararını verir. Ali Nejat, Tarık Bey ile son bir kez daha konuşacak ve her ne pahasına olursa olsun, yerli otomobil yapabilme hayalini gerçeğe dönüştürecektir... Umut’un hayatta olduğunu öğrenen Naz büyük gelgitler yaşar. Bir yanı Ali Nejat ile birlikte olmak ister; ama duyguları karışıktır. Öte yandan; Feyza, Murat’a o kadar inanmıştır ki, ona Ali Nejat’ın iş sırlarını anlatmaktan çekinmez. Murat ise Feyza’yı idare ederken, Neslihan’la da yakınlaşır. Murat’ı avucunun içine aldığını sanan Neslihan, onu tehdit eder; ama Murat’ın elindeki koz çok daha büyüktür… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Kördüğüm 16. yeni bölüm fragmanında köşk karışıyor - izle

KÖRDÜĞÜM 16. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Feyza'nın kördüğümü!

Kördüğüm'ün yeni bölümünde Feyza'nın kördüğümü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Yıllar önce Ali Nejat'ın yaptığı bir kaza sonucu oğlunu kaybetmişti Feyza, teselliyiyse Kaan'la bulmaya ve normal hayatına dönmeye başlamıştı.

Feyza'nın hayata karışmaya başlamasının en önemli etkenlerinden biri Kaan olurken, bir anda ortaya çıkan Ali Nejat'ın arkadaşı Murat'ta benzeri bir yer edinmeye başlamıştı Feyza için.

Yeni bölümde, Murat'a kendini açan Feyza'yı büyük bir süpriz, hatta bir savaş bekliyor!

Zorlu dönemlerinde onun yanında olan, ancak bunu yaparken farklı tutkularını da gizlemeyen Neslihan, beklenmedik bir şekilde Murat'la birlikte oluyor!

Neslihan'ın ne kadar tuttuğunu koparan biri olduğu şüphe götürmezken, Feyza'nın onun savaş çağrısına nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak..

Cast Direktörü:
Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü :
İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni:
Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı:
Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi:
Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı:
Tekin Doğan
Yönetmen:
Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar:
Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:
Ömer Faruk Sorak

Haberin Devamı

DİZİDE BELÇİM BİLGİN FARKI

Kördüğüm 16. yeni bölüm fragmanında köşk karışıyor - izle

Belçim Bilgin Erdoğan (d. 31 Ocak 1983, Ankara) dogumlu sinema ve dizi oyuncusudur.

31 Ocak 1983 tarihinde doğdu. Küçüklükten beri oyuncu olacağını söyleyenlerden birisi olduğunu belirten Belçim Bilgin tiyatroya bu yıllarda bağlandı. İlkokulu Salih Alptekin İlkokulu'nda okuduktan sonra babasının tayini nedeniyle İskenderun'a taşındılar. Ortaokulun son yılı ve lise yıllarını Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nin sosyal ortamında geçirerek 2001'de Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

2002'de Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde yüksek eğitimine başladı. Ancak lise yıllarında amatör olarak tiyatroyu deneyen Belçim Bilgin, oyuncu olmayı düşünüyordu. Bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Bu olaydan sonra Sıfır Kilometre adlı sinema filminde oynayan Belçim okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Burada 2 sene kalan Belçim Dol adlı film'de de rol aldı. 2006 yılında Türkiye'ye dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan'la evlendi. Hatırla Sevgili adlı dizide Defne karakterini canlandıran Belçim eşi Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir oyunda rol almak istediğini de belirtmiştir.23 Ocak 2009 da vizyona giren Güz Sancısı filminde Nemika karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Ocak 2011'de Aşk Tesadüfleri Sever adlı filmde baş rol oyuncusu olarak görev almıştır.Son olarak Fox TV'de yayınlanan Kördüğüm adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almaktadır.

Haberin Devamı

Annemin Yarası (2016) - Nerma
Kördüğüm (2016) - Naz
Çalsın Sazlar (2015) - Yasemin
Sadece Sen (2014) - Hazal
Kelebeğin Rüyası (2013) - Suzan Özsoy
Sessiz (2012) - Zeynep
Gergedan Mevsimi (2012)
Kurtuluş Son Durak (2011) - Eylem
Keşanlı Ali Destanı (2011) - Zilha
Aşk Tesadüfleri Sever (2011) - Deniz Usman
Güldünya (2009)
Yol Arkadaşım (2008-2009) - Figen
Güz Sancısı (2008) - Nemika
Dol (2007) - Taman
Hatırla Sevgili (2006) - Defne Gürsoy Karayel
Sıfır Kilometre (2005) - Selma

KÖRDÜĞÜM PERŞEMBE GÜNÜ FOX TV DE EKRANA GELECEK