Gündem Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanında şok gerçekler! - izle

Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanında şok gerçekler! - izle

12.06.2016 - 12:30 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında soluk soluğa izlenen dizi Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Beğeniyle takip edilen Kördüğüm son bölümünde Enver Bey, oğlu Barış’ın ölümünü Murat’ın planladığından artık kesinlikle emindir. İşte Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanında şok gerçekler - izle

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Belçin Bilgin gibi iki başarılı ismin rol aldığı Kördüğüm izleyenleri ekrana kilitliyor. Kördüğüm reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 24. bölüm fragmanı yayınlanan Kördüğüm'ün yapımcılığını Endemol Shıne Türkiye, yönetmenliğini ise Gökçen Usta üstleniyor. Kördüğüm her Perşembe saat 20:00'de Fox tv ekranlarında yayınlanıyor...

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM ÖZETİ

Eylül’ü Ali Nejat’ın evinde gören Naz, Ali Nejat’ın açıklama yapmasına izin vermeden oradan ayrılır. Enver Bey, oğlu Barış’ın ölümünü Murat’ın planladığından artık kesinlikle emindir. Ancak elinde büyüyen Murat’ın bu düşmanlığının sebebini merak eder. Enver Bey, bu sırrı çözmek için Murat’ın kasasında sakladığı sırlara ulaşır. Burada, Ali Nejat’ı da mahvedecek bir belge vardır. Bugüne kadar Ali Nejat’ın, Murat hakkındaki uyarılarını dikkate almayan Tarık Bey ve Feyza şimdi durumu yeniden değerlendirmek zorundadır. Bu sırada Tarık Bey, Enver’in karşısına çıkar ve ona hisseleri geri vermesi karşılığında dudak uçuklatan bir teklifte bulunur. Feyza için bu teklifi öğrenmek tam anlamıyla bir yıkım olur. Genco’nun aşk itirafına sinirlenen Gökçe, Emre’nin peşinde olduğundan habersizdir. Gökçe’yi yalnız yakalayan Emre onu partinin yapıldığı evde bir odaya kapatır. Emre başka bir yüzünü göstermektedir ve Gökçe’nin yardım çığlıklarını duyan kimse yoktur…

Haberin Devamı

Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanında şok gerçekler - izle

KÖRDÜĞÜM HAKKINDA

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise Otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

OYUNCULAR

İbrahim Çelikkol
Belçim Bilgin
Alican Yücesoy
Saadet Işıl Aksoy
Rojda Demirer
Murat Daltaban
Ayda Aksel
Ege Aydan
Tülay Günal
Tuğrul Çetiner
Ferit Aktuğ
Gözde Çığacı
Tuncer Salman
Sabriye Kara
Teoman Kumbaracıbaşı
Serdar Yeğin
Ali Tutal
Aybars Kartal Özson
Mehmet Aslantuğ

SEMRA SAN KÖRDÜĞÜM'E TRANSFER OLDU

Semra San, “Kördüğüm” de rol almaya başladı.

Haberin Devamı

Müzik dünyasının başarılı ismi Semra San, uzun zamandır oyunculuk üzerine aldığı eğitimlerin ardından bir süre önce, ekranların sevilen dizisi “Kördüğüm” de rol almaya başladı.

Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanında şok gerçekler - izle

Kısa sürede dizinin sevilen karakterleri arasında yerini almayı başaran San, “ Oyunculuk çok uzun zamandır gönlümdeydi. Ama eğitimini almadan oyunculuk yapmak istemedim. Ayla Algan'dan aldığım derslerden sonra oyuncu koçuyla aylar süren çalışmalarımızın da ardından oyunculuğa evet diyebildim. Kendimi hazır hissettiğim zamanda Endemol Shine gibi büyük bir şirketten teklif geldi. İlk işim için profesyonel bir ekiple çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Kördüğüm benim için büyük bir şans” dedi.

Belçim Bilgin kimidir?

Kördüğüm 24. yeni bölüm fragmanında şok gerçekler - izle

(d. 31 Ocak 1983, Ankara) dogumlu sinema ve dizi oyuncusudur. 31 Ocak 1983 tarihinde doğdu. Küçüklükten beri oyuncu olacağını söyleyenlerden birisi olduğunu belirten Belçim Bilgin tiyatroya bu yıllarda bağlandı. İlkokulu Salih Alptekin İlkokulu'nda okuduktan sonra babasının tayini nedeniyle İskenderun'a taşındılar. Ortaokulun son yılı ve lise yıllarını Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nin sosyal ortamında geçirerek 2001'de Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.
2002'de Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde yüksek eğitimine başladı. Ancak lise yıllarında amatör olarak tiyatroyu deneyen Belçim Bilgin, oyuncu olmayı düşünüyordu. Bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Bu olaydan sonra Sıfır Kilometre adlı sinema filminde oynayan Belçim okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Burada 2 sene kalan Belçim Dol adlı film'de de rol aldı. 2006 yılında Türkiye'ye dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan'la evlendi. Hatırla Sevgili adlı dizide Defne karakterini canlandıran Belçim eşi Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı bir oyunda rol almak istediğini de belirtmiştir.23 Ocak 2009 da vizyona giren Güz Sancısı filminde Nemika karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Ocak 2011'de Aşk Tesadüfleri Sever adlı filmde baş rol oyuncusu olarak görev almıştır.Son olarak Fox TV'de yayınlanan Kördüğüm adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almaktadır.