Gündem Kördüğüm 31. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Kördüğüm 31. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

12.10.2016 - 09:58 | Son Güncellenme:

Kördüğüm 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelen Kördüğüm dizisinde Ali Nejat ve Murat arasında yeni bölümde gergin anlar yaşanacak. Kördüğüm 31. yeni bölüm fragmanı ile Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Kördüğüm 31. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ve Mehmet Aslantuğ’un paylaştığı ‘Kördüğüm’ yeni bölümü ile 13 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'da FOX TV'deydi.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KÖRDÜĞÜM 31. BÖLÜM FRAGMANI


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ BİTİYOR MU?

Yeni sezona iyi başlamayan Kördüğüm'ün ekrana veda edeceği konuşuluyor! Kördüğüm dizisi geçtiğimiz sezona damga vurmuş, aldığı yüksek reytinglerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Fakat dizi yeni sezonda istenileni veremedi. 'Kördüğüm' dizisi bitiyor mu?

Dizinin başrol oyuncusu Belçim Bilgin sürpriz bir şekilde diziye veda etti. Onun yerine kadroya Burcu Kara dahil oldu. Fakat bu hamle de reytingleri yükseltmeye yetmedi. Kördüğüm'üm son yayınlanan bölümü, Total’de 22, AB grubunda 17’nci sırada yer alınca, kanal projeyi bitirme kararı aldı. Dizinin, 3-4 bölüm sonra final yapacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 30. BÖLÜM ÖZETİ

Avukat Nihan bulduğu delillerle, Ali Nejat’ı hapishaneden çıkartır ancak bu durum Murat’ın hiç hoşuna gitmez. Enver Bey ise Ali Nejat’ın cezaevine girmesinin altında birinin parmağı olduğundan emindir… Avukat Nihan da işin peşini bırakmaz; Naz’ın öldürülmeden önce son görüştüğü kişinin Süreyya Hanım olduğunu öğrenir. Süreyya Hanım’ın gerçek kimliği ise, herkes için sürprizdir. Enver Bey’in güvenini kazanan Melisa’nın yalan söylediğini anlayan Murat, Melisa’nın peşine düşer. Öte yandan Neslihan da Murat’ın tacizlerinden iyice bunalmıştır. Olayın iç yüzünü bilmeyen Umut, Neslihan’dan şüphelenir. Aylar sonra evine dönen Gökçe, kendi bebeğine annesi Cahide Hanım’ın baktığını görünce neye uğradığını şaşırır. Gökçe bu bebeği sahiplenene kadar pes etmeye niyeti olmayan Genco, istemeden büyük bir açık verir.