Gündem Kördüğüm dizisi neden final yaptı?

Kördüğüm dizisi neden final yaptı?

23.10.2016 - 10:24 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Belçin Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı 'Kördüğüm' dizisi geçtiğimiz sezona damga vursada yeni sezonda istenileni veremedi. Kördüğüm dizisi sürpriz bir şekilde final yaptı. Peki Kördüğüm dizisi neden final yaptı?

Kördüğüm dizisi neden final yaptı

Severek izlenen Kördüğüm dizisi ikinci sezonunda yeterli izleyiciyi bulamayınca final yaptı. Kördüğüm'de yapılan final izleyicileri şaşırttı.Final bölümü Perşembe günü yayınlanan Kördüğü dizisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Kördüğüm dizisi 31. bölüm ile final yapma kararı aldı. Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy, Saadet Işıl Aksoy yer alıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Kördüğüm 31. bölüm final bölümünde Tarık Karasu Murat'tan intikamını aldı. Öte yandan yıllarca saklanan gerçekler bir bir ortaya çıkıyor.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yıllar önce kendilerini terk ettiğini ve sonra da öldüğünü sandıkları annelerini karşısında gören Ali Nejat ve Feyza duyduklarına inanmakta güçlük çeker. Ancak Süreyya adıyla hastaneye yatırılan Muazzez Hanım tüm gerçekleri ispatlamaya hazırdır. Hep birlikte köşke giderler. Muazzez Hanım, kaybettiği yıllarının ve geçmişin hesabını sormaya kararlıdır. Ali Nejat’ın evinde öldürülen Naz’ın katili, kimsenin aklına gelmeyecek ve kan donduracak bir isimdir…

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 31. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

Nihan ise bu sırrın peşini bırakmayacak, Enver Bey’in desteğiyle çok daha büyük bir gerçeği ortaya çıkaracaktır. Murat, ilk kez olayların dışında kalmış ve hiç ummadığı yerden büyük bir darbe almıştır… Gökçe’nin bebeğini, Umut kabullenecek mi? Gökçe, Genco’nun teklifine ne yanıt verecek? Murat kimin karşısında aciz kalacak? Eylül ile Ali Nejat, hayatları için ne karar alacak? Kaan kiminle ve nerede yaşayacak? Feyza, Murat’ın içyüzünü öğrenebilecek mi? Umut, Neslihan’ı affedebilecek mi? Enver Bey gayrimeşru bir kızı olduğunu öğrenecek mi? Muazzez Hanım aradığı belgeyi bulacak mı? Muazzez’i yıllar sonra karşısında gören Tarık Bey ne yapacak? Tarık Bey’in ve Karasu Ailesi’nin en büyük sırrı ne? Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de FOX'ta.