Gündem Kördüğüm yeni sezonda ayrılık şoku!

Kördüğüm yeni sezonda ayrılık şoku!

01.07.2016 - 11:24 | Son Güncellenme:

Kördüğüm heyecan dolu sezon finali ile ekranlara veda etti. Fox Tv'de yayınlanan sevilen dizi Kördüğüm 26.bölüm sezon finalinde yaşananlar izleyenlerin nefeslerini kesti. Kördüğüm 26. sezon finali hakkında merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde...

Kördüğüm yeni sezonda ayrılık şoku

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizi kördüğüm, 26. bölümüyle sezona ara verdi. Başrollerinde Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Kördüğüm'ün yayınlanan son bölümünde olaylar karıştı. Yeni sezona eksik bir isimle devam edecek o İşte Kördüğüm sezon finali ile ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Kördüğüm ekrana gelmeye başladığı ilk günden bu yana büyük ilgi ile takip ediliyor. 26. bölüm sezon finalinde nefesler tutuldu! İzleyenlerin bir an bile gözlerini alamadığı Kördüüm dizisinde Ali Nejat''ın ablası lan Feyza'nın intihari herkesi şoke etti. Peki Feyza ölecek mi? Kördüğüm sezon finali hakkında tüm ayrıntılar haberimizde...

KÖRDÜĞÜM SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kördüğüm yeni sezonda ayrılık şoku

Umut’un kızkardeşi Gökçe’ye şiddet uygulayan Emre’nin ölümünden sorumlu tutulan Umut ve Genco tutuklanır. Bu herkes için faciadır. Umut’u yalnız bırakmak istemeyen Naz’ın varlığı Nesihan’ı rahatsız eder. Naz ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Üstelik Ali Nejat ile de tüm köprüler atılmıştır. Ali Nejat eski aşkı Eylül ile gittikçe daha da yakınlaşmaktadır… Ali Nejat, Feyza’ya Murat’ın kendisine olan düşmanlığının gerçek sebebinin Didem olduğunu söyler. Ancak Feyza’nın gözü Murat’tan başkasını görmemektedir.

Haberin Devamı

Kördüğüm yeni sezonda ayrılık şoku

Enver Bey ise hala Feyza’nın kendisini sevdiğini ve eski mutlu günlerine döneceklerini sanmaktadır… Barış’ın ölümünde Murat’ın parmağı olduğundan emin olan Enver Bey büyük bir şaşkınlık içindedir. Çünkü ölüm emrini veren Murat değil bir başkasıdır! Kim Ali Nejat’ı öldürmek ister sorusunun peşine düşen Enver Bey ve Ali Nejat çok acı bir gerçekle yüzleşir. Feyza ise gerçeği öğrendiğinde elindeki silahı gözünü kırpmadan ateşler…

FEYZA KARAKTERİNE HAYAT VEREN TÜLAY GÜNAL DİZİDEN AYRILIYOR MU?

İlk sezonuyla reytinglerde istenilen başarıyı gösteren Kördüğüm dizisinin sezon finalinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Dizinin önemli karakterlerinden olan Feyza, babasının oğlunun ölümünden sorumlu olduğunu öğrenince babasına evlat acısı yaşatmak için elindeki silahı kendisine doğrultarak intihar etti. Herkesin gözü önünde intihar eden Feyza ailesini şok etti.

Dizide 'Feyza' karakteri ile rol alan Tülay Günay da sezon sonunda diziden ayrıldı. Kördüğüm dizisi 2. sezonuyla Ekim 2016'da Fox ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

KÖRDÜĞÜM HAKKINDA

Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştığı Kördüğüm, koşulların değiştirdiği iki erkek ve bir kadının çevresinde gerçekleşen, modern zamanlarda bir metropolün kalbine inen aşk ve dönüşüm hikayesi…
Yeni nesil hayatlardaki zengin-yoksul ayırımını ve maddi-manevi bağlılıkları aşk üzerinden anlatan Kördüğüm, «Aşk değiştirir, iktidar kirletir.» cümlesinin üstünde yükselen bir dizi. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un bir otomotiv şirketinin sahibini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

TÜLAY GÜNAL KİMDİR?

Kördüğüm yeni sezonda ayrılık şoku

Tülay Günal (d. 9 Eylül 1970, Kastamonu), Türk oyuncu. Tiyatro çalışmaları dışında Sis ve Gece filmi ile Asi dizisindeki rolleriyle tanınır.
Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. Mezun olduktan sonra İstanbul'da bir süre şarkıcılık yaptı.(bu dönem Işın Karaca ile çalışmıştır.) 1993 senesinde Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'da oyuncu olarak çalışmaya başladı, birkaç sezon sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 2007 yılı itibariyle, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmaktadır.
Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin dışında çeşitli özel tiyatrolarda da çalışmalar yapar. Çalıştığı özel tiyatrolar arasında Dostlar Tiyatrosu, Oyun Atölyesi ve DOT da bulunmaktadır. Oyun Atölyesi'nde Haluk Bilginer ve Güven Kıraç'la birlikte oynadığı Jeanne d'Arc'ın Öteki Ölümü'nde Jeanne d'Arc'ı canlandırdı. DOT'ta ise Böcek oyununda başrolde yer aldı.Halen usta tiyatrocu Çetin Tekindor ile birlikte Rita'nın Şarkısı adlı oyunu Adana'da Sakıp Sabancı Sahnesi'nde (DT bünyesinde) sergilemektedir.
2007 yılı itibariyle, Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide oynamaktadır.
"Ben Bertolt Brecht" oyunundaki rolüyle 2012 Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde En iyi Müzikal Kadın Oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştır. 2013 yılında Umutsuz Ev Kadınları'nda Suzan karakterini canlandırmıştır. 2016 yılı itibariyle "Kördüğüm" adlı dizide Feyza Karasu adlı karakteri canlandırmaktadır.