Gündem Son dakika haberi: Koronavirüs tablosu 11 Ocak açıklandı! Sağlık Bakanlığı vaka ve ölü sayısı kaç oldu, koronavirüs tablosu son durum nedir?

Son dakika haberi: Koronavirüs tablosu 11 Ocak açıklandı! Sağlık Bakanlığı vaka ve ölü sayısı kaç oldu, koronavirüs tablosu son durum nedir?

11.01.2021 - 20:36 | Son Güncellenme:

Koronavirüs tablosu Sağlık Bakanlığı tarafından günlük olarak yayımlanıyor. Vaka sayısı, ölü sayısı, ağır hasta ve iyileşen hasta sayılarına dair detayları kovid-19 tablosunda vatandaşın erişimine sunuluyor. Peki, korona tablosunda son durum nedir, vaka oranları azaldı mı? Açıklanan koronavirüs tablosunda vaka oranlarında düne göre ufak bir artış yaşanırken vefat eden sayısı da azalmaya devam ediyor.

Son dakika haberi: Koronavirüs tablosu 11 Ocak açıklandı Sağlık Bakanlığı vaka ve ölü sayısı kaç oldu, koronavirüs tablosu son durum nedir

Günlük koronavirüs ölü sayısı kaç oldu? Fahrettin Koca, koronavirüs tablosunun yayımlanmasının ardından detayları paylaşmaya devam ediyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle çeşitli kısıtlamalar, yasaklar uygulanmaya başlamıştı. Getirilen kısıtlamalarla birlikte günlük covid-19 tablosunda belirgin bir düşüş yaşanmaya başladı. İşte, 11 Ocak Pazartesi koronavirüs tablosu...

Haberin Devamı

11 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU YAYIMLANDI

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı kritik tablo ile birçok detay hakkında bilgi edinmek mümkün. 11 Ocak Pazartesi günlük koronavirüs tablosuna göre 10.220 yeni vaka tespit edildi ve 174 kişi de hayatını kaybetti.

Son dakika haberi: Koronavirüs tablosu 11 Ocak açıklandı Sağlık Bakanlığı vaka ve ölü sayısı kaç oldu, koronavirüs tablosu son durum nedir

KORONA TABLOSU 10 OCAK 

Son koronavirüs tablosuna göre 24 saatte 162.786 test yapıldı, 9.138 vaka sayısı tespit edildi, 1.017 hasta sayısına ulaşıldı, 8.103 hasta iyileşti. 176 kişi korona nedeniyle hayatını kaybetti.