Gündem KPSS ortaöğretim sınav sonuçları o tarihte açıklanacak! 2018 KPSS sonuçları

KPSS ortaöğretim sınav sonuçları o tarihte açıklanacak! 2018 KPSS sonuçları

10.10.2018 - 10:15 | Son Güncellenme:

2018 KPSS ostaöğretim sınavı sonuçları tarihi resmen belli oldu. Peki ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2018 KPSS ostaöğretim sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte bu sorunun cevabı ve dün başlayan KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınav başvuruları ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları...

KPSS ortaöğretim sınav sonuçları o tarihte açıklanacak 2018 KPSS sonuçları

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınav başvuruları dün başladı. 17 Ekim tarihine kadar sürecek olan KPSS-DHBT başvuruları için adaylar arayışa geçti. Peki KPSS- DHBT başvurusu nasıl yapılır? KPSS ortaöğretim sınavına katılan adaylar ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 7 Ekim 2018'de yapılan KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih haberimizde...

KPSS / DHBT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Haberin Devamı

9 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı için başvurular devam ediyor. KPSS - DHBT başvuruları https://ais.osym.gov.tr/ adresinden alınıyor.

Sınav Ücreti: 60,00 TL

KPSS - DHBT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ!

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI

7 Ekim 2018 tarihinde uygulanan 2018-KPSS Ortaöğretim Temel Soru Kitapçığına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 09 Ekim 2018 tarihinde saat 15.45’den itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir.

Haberin Devamı

KPSS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLNACAK?

2018 KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının tairhi belli oldu. 7 Ekim'de yapılan KPSS ortaöğretim sınavının sonuçları, ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan bilgiye göre 8 Kasım Perşembe günü adayların erişimine açılacak.

Adaylar sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekler. Sonuçlar adreslere postalanmayacak.