Gündem KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS sınav tarihleri

KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS sınav tarihleri

11.07.2019 - 09:34 | Son Güncellenme:

2019-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) 1. Oturum, 2. Oturum ve 3. oturum sınava giriş belgeleri açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan bu duyuru adayları arayışa geçirdi. Peki KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS sınavları bu yıl ne zaman uygulanacak?

KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır KPSS sınav tarihleri

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir.

Haberin Devamı

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS SINAVLARI NE ZAMAN?

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) : 20 Temmuz 2019

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) : 20 Temmuz 2019

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) : 21 Temmuz 2019

ÖSYM'DEN SAAT UYARISI

"20 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

20 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) için adaylar saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Haberin Devamı

21 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır."