Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 259. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Kurtlar Vadisi Pusu 259. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

12.05.2015 - 08:31 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının merakla beklediği dizi Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yine gündeme bomba gibi düşecek. Dizinin yeni bölümünde, Pusat Çakır ölüme terk ediliyor. Fehmi ve Tilki, Polat'a karşı iş birliği yapıyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 259. yeni bölüm fragmanı ve dahası...

Kurtlar Vadisi Pusu 259. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, soluksuz izleyeceğiniz yepyeni bir bölüm ile ekaranlarda kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü bu hafta 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00 da Kanal D ekranlarında olacak.

Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylar ha berimizde...

KURTLAR VADİSİ PUSU 259. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE



KURTLAR VADİSİ PUSU 259. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI

Polat Alemdar ve Cahit’in Tilki’yi takibi sürüyor, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını bulacaklar. Peki, Andrei’nin tehdidine karşılık olarak kullanacakları çok önemli isim kim olacak?

Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabilecek mi? Polat Alemdar’ı engellemek için planlarını uygulamaya başlayan Fehmi, çevresini genişletme çalışmalarına devam ediyor. Fehmi, Andrei’den sonra Şedid halifesi Smith’le olan işbirliğini de güçlendirme yolları arayacak. Mete’nin evine misafir olan Yusuf ise çok şaşıracağı gizli belgeler bulacak. Durumdan haberdar olan Mete ile aralarında neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu, zihinlerden silinmeyecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…!

Settar Ağa'yı öldüren Tilki'nin elinde iki güçlü koz daha vardır. Safiye ve Pusat'ı Polat'a karşı kullanan Tilki'nin ise zayıf noktası Ordinaryus adındaki kimyagerdir.

Tilki'yi tuzağına çeken Polat Alemdar uzaktan gizlice onu izlemektedir. Polat, Andrei'yi vuracak mı ? Tilki düştüğü tuzağı fark edecek mi?

Milyonları ekran başına kilitleyen sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde;Polat Alemdar, Settar ve Pusat’ın kaçırılmalarında rolü olan Ordinaryüs’ün peşine düşecek. Köşeye sıkışan Ordinaryüs’ün sonu ne olacak? Safiye’yi kaçıran Martin, ona aslında kim olduğunu ve neyin peşinde olduğunu anlatacak. Ardından Tilki Andrei’nin karşısına reddedemeyeceği bir teklifle çıkacak.

Polat Alemdar, Tilki’nin mekanını bulacak. Büyük baskında Polat, Cahit ve Erhan ne ile karşılaşacaklar? Hoca ve Nail’in toplantısında tehlike çanları çalacak. Görüşme kanlı bir baskına sahne olacak. Fehmi’nin bu baskındaki rolü ne olacak? Biritani ve Smith, Nedim meselesini konuşurken aralarında anlaşmazlık çıkacak. Biritani, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacak.Tilki için çember daralıyor. Polat, avını köşeye sıkıştıracak.

Kurtlar Vadisi Pusu 259. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle


Görkem Sevindik (Pusat Çakır Kimdir?)

Kurtlar Vadisi Pusu'da, yedi yıl önce ölen 'Çakır'ın oğlu 'Pusat'ı canlandıran Görkem Sevindik: 'Çakır'ın öldüğü günlerde, okuduğum lisede helvasını bile yemiştim! Helvasını yediğim dizide oynadığım için çok mutluyum

Kurtlar Vadisi' dizisinde yedi yıl önce Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakterinin ölümü, herkesi çok üzmüştü. Halı saha maçında ona saygı duruşunda bulunanlar da olmuştu, helvasını kavurup dağıtanlar da... O zamanlar bebek olan 'Çakır'ın oğlu 'Pusat' ise bu sezon babasının intikamını almak için yurt dışından geri döndü. Karakteri canlandıran, 21 yaşındaki Görkem Sevindik'le rolünü ve diziyi konuştuk.

ADANA'DAN İSTANBUL'A
Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı, biraz anlatır mısınız?

Ben Adanalıyım. Pana Film Akademi'nin açıldığını duyunca; oyunculuk eğitimi almak için İstanbul'a geldim. Kayıt yaptırmaya gittiğimde, kast direktörü Erdem Ergüney'le karşılaştık. Muhabbet ederken, bana 'Pusat' karakterinden bahsetmeye başladı. Ardından beni Raci (Şaşmaz) Bey'le tanıştırdı. Raci Bey, bana iki-üç saniye baktıktan sonra elini uzatıp 'Hayırlı olsun' dedi. Ben heyecan ve mutluluktan bir şey diyemedim.

Daha önceden de 'Kurtlar Vadisi'nin hayranı mıydınız?
Tabii ki... Dizi başladığı zamanlarda, ben 13-14 yaşındaydım. Hatta şu kadarını söyleyeyim; Çakır öldüğünde, benim okuduğum lisede helvasını bile yedik! Adana'da bu tarz vurdulu kırdılı şeyler çok sevilir. Bir de hepimiz genciz, kanımız kaynıyor. Şu an, helvasını yediğim dizide oynadığım için çok mutluyum.

BABAM BENİ KISKANDI
Peki sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz?

Çok güzel! Ben, dizinin hayranları olduğunu biliyordum ama bu kadarını hiç tahmin etmezdim. Bir de 'Çakır' çok sevilen bir insan olduğu için ve onun oğlu olduğum için de gayet güzel tepkiler alıyorum... Ortaokul lise çağındaki gençler, "Pusat Abi" diye bağırıyorlar bana... 'Pusat'ın, annesinin ve Polat'ın eline bakmamasını, babası gibi kimseye eyvallahı olmamasını istiyorlar!

'Pusat' beklentilere cevap verecek mi peki?
İnanın bilmiyorum, keşke bilebilsem! Halk nasıl istiyorsa öyle olması lazım!

Aileniz ne diyor bu duruma? Onlar da sizin gibi 'Kurtlar Vadisi' hayranı mıydı?
Tabii ki! Babam da kıskançlıktan ölüyor. "Sen benim oğlumsun, Çakır'ın oğlu değilsin" diyor.

Aileniz Adana'da mı?
Evet, ben burada yalnızım.

BEN DE OLACAKLARI SON DAKİKADA ÖĞRENİYORUM
Dizide izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

Onu hiç bilmiyorum! Senaristler gündemi çok iyi takip ettikleri için, bazen senaryolar son dakikada yazılıyor. İnanın, ben de son gün öğreniyorum. Ne verilirse, biz onu yapıyoruz.

Benziyor musunuz 'Pusat'a?
Bazen çok benziyoruz; ben de çok hırslı bir insanım. Ama 'Pusat'ın amacı zengin olmak değil, sadece babası gibi büyük bir insan olmak... Babası 'Süleyman Çakır', annesi 'Nesrin Çakır', yani kanında bir psikopatlık var. Tek isteği babası gibi yükselmek...

ONU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM
'Pusat'ı anlayabildiniz mi?

'Pusat'ın çocukluğunu çözmeye çalışıyorum. Küçükken Avrupa'ya gönderiliyor, diplomat olacağı söyleniyor fakat orada kendi çetesini kuruyor. O çeteyle İstanbul'a gidip bir şeyler yapmayı hayal ediyor. Düşünüyorum, büyümek isteyen bir çocuk ne yapabilir? Böyle bir çocuğun 'eyvallah'ı olmaz bir kere... Annesine veya Polat abisine saygısı olur ama onlara belli etmeden, kendi ekibiyle de bir şeyler yapmaya çalışır.

BUGÜN 'PUSAT' YARIN KÖYLÜ!
Sette kimlerle iyi anlaşıyorsunuz?

Ben sete gittiğim ilk gün çok heyecanlıydım. Çok kötüydüm, çok kasılıyordum. Heyecandan oynayamıyordum. Ama beni çok rahatlattılar, set aralarında benimle muhabbet ettiler. Diziyi izlediğiniz zaman zannediyorsunuz ki; herkes asıyor, kesiyor. Oysa tüm oyuncular o kadar cana yakın ve iyi insanlar ki... Bu konuda gerçekten çok şanslıyım.

Oyunculukta nereye gelmek istiyorsunuz?
Sadece 'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Pusat'ı değil, birçok karakteri canlandırmak istiyorum. Bugün 'Pusat' olur, yarın köylü çocuğu... Yani rol ayırmıyorum.

BENİM GECE HAYATIM YOKTUR!
Ünlü olduktan sonra hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?
Ben fazla dışarı çıkmadığım için, henüz onu tadamadım. Ama çok fazla da ortalıkta görünüp yüzümü eskitmek istemiyorum. Bol bol spor yapıyorum. Evden sete, oradan dublaja, oradan da yine evime gidiyorum.

Sözleşmede 'Gece hayatınız olmayacak' gibi şartlar var mı?
Öyle bir şey demiyorlar ama ben zaten dışarı çıkmayı tercih etmiyorum. Alkol de kullanmıyorum. Evde tek başıma yaşıyorum. Boş zamanlarımda arkadaşlarımla evde oturup oyun oynuyoruz, film izliyoruz.