GündemKuyumcudan 3 milyon liralık soygun! Güvenlik görevlisi copla durdurmaya çalıştı

Kuyumcudan 3 milyon liralık soygun! Güvenlik görevlisi copla durdurmaya çalıştı

05.04.2024 - 12:16 | Son Güncellenme:

Başakşehir’de kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri fark eden güvenlik görevlisi ise elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı.

Olay, Kayabaşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan kuyumcuda dün sabah saatlerinden meydana geldi. Kuyumcunun kepenklerini uzaktan kumanda ile açan yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişi kapıyı da levye ile kırıp içeriye girdi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 3 milyon lira değerindeki altınları çalan şüphelileri güvenlik görevlisi fark etti. Dükkana doğru yaklaşan güvenlik görevlisini gören 4 soyguncudan birisi silahlını güvenlik görevlisine doğrulttu. O sırada içeride bulunan 3 kişi altınları alarak kaçtı.

Kuyumcudan 3 milyon liralık soygun Güvenlik görevlisi copla durdurmaya çalıştı

Güvenlik görevlisi de copu ile kaçan soyguncuları bir süre kovaladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar