Gündem Marketler bugün kaça kadar açık? Yeni genelgeye göre markete gitmek serbest mi?

Marketler bugün kaça kadar açık? Yeni genelgeye göre markete gitmek serbest mi?

06.12.2020 - 13:47 | Son Güncellenme:

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı Türkiye'nin 81 ilinde uygulanmaya devam ediyor. Yasağın uygulandığı cumartesi-pazar günlerinde marketlerden ihtiyacı olan vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor. Peki Marketler bugün açık mı? İşte yeni koronavirüs genelgesine göre marketlerin açılış ve kapanış saatleri ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Marketler bugün kaça kadar açık Yeni genelgeye göre markete gitmek serbest mi

Market ve bakkallar açık mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlananan koronavirüs genelgesine göre Market ve Bakkallar hafta sonu sokağa çıkma yasağının uygulandığı 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Bu saatler içerisinde kendisine en yakın market, manav, kasap, kuruyemiş dükkanına gitmek serbest ancak yasak kapsamında olan 65 yaş üstü bireyler ve 20 yaş altı vatandaşlar bu iş yerlerine gidemeyecek.

Haberin Devamı

MARKET VE BAKKALLAR BUGÜN AÇIK MI, HANGİ SAATLER ARASINDA AÇIK OLACAK?

Market, manav, kasap, kuruyemiş ve fırınlar bugün saat 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Sokağa çıkma yasağı kapsamında 20 yaş altı bireyler ve 65 yaş üstü vatandaşlar hariç yürüme mesafesindeki iş yerlerine vatandaşlar gidip alışverişlerini ihtiyaçlarını temin edebilecek.

Yazarlar