Gündem MasterChef'te ödül oyununu hangi takım kazandı? MasterChef'te bu haftanın mavi takım kaptanı kim oldu?

MasterChef'te ödül oyununu hangi takım kazandı? MasterChef'te bu haftanın mavi takım kaptanı kim oldu?

18.11.2019 - 23:41 | Son Güncellenme:

MasterChef'te kaptanlık oyunun ardından iki takım MasterClass ödülü için yarıştı. MasterClass ödülünde Somer Şef takım kaptanlarına 50 liralık alışverişle dört çeşit bir yemek hazırlanmalarını istedi. MasterChef'te takım kaptanları alışveriş esnasında oldukça zor anlar yaşadı. Sınırlı bütçe ile alışverişlerini tamamlamaya çalışan kaptanlar dolaptan almaları yasak olan ürünleri alında Şef'ler tarafından cezalandırıldı. Peki Mavi takım kaptanı kim oldu. Ödülü hangi takım kazandı?

MasterChefte ödül oyununu hangi takım kazandı MasterChefte bu haftanın mavi takım kaptanı kim oldu

MasterChef Türkiye son bölümüyle ekranlara geldi. Büyük bir ilgiyle takip edilen yarışmanın 49. bölümünde takım kaptanları belirlendi ve takım oyunu oynandı. İşte heyecan fırtınası yarışmanın dün akşamki bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de lahmacun yapılan kaptanlık oyununu Alican kazandı ve Mavi takım kaptanı oldu. Alican Kırmızı Takım kaptanını ise Batuhan olarak seçti.

Mavi Takım kaptanı Alican; Kıvanç, Yasin, Ekin, Cemre

Kırmızı Takım kaptanı Batuhan; Güzide, Rıfat, Suna

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 49. son bölümde takım oyunu oynandı. Büyük bir heyecanın yaşandığı oyunda bir ilk yaşandı ve iki takım berabere kaldı! Danilo Şef'in MasterClass ödülü iki takımın berabere kalmasının ardından iki takıma da verilmeye karar verildi.

MASTERCHEF 50. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

Yazarlar