Gündem MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı! Tüm yarışmacılar yarışacak! Jüri değişiyor

MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı! Tüm yarışmacılar yarışacak! Jüri değişiyor

30.12.2019 - 13:31 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye özel bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Tüm yarışmacıların yer aldığı MasterChef Türkiye'de bu akşam üç jüri de yarışmacı olacak. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ise jüri olacak. Eğlence dolu anların yaşanacağı MasterChef Türkiye veda bölümü izleyenleri ekrana kilitleyecek. Peki MasterChef Türkiye şampiyano kim oldu? Alican mı? Cemre mi kazandı? İşte MasterChef Türkiye yarışması hakkında merak edilenler ve yeni bölüm fragmanı...

MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı Tüm yarışmacılar yarışacak Jüri değişiyor

MasterChef Tğrkiye 2019 sezonu veda bölümü bu akşam 20:00'de yayınlanacak. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in konuk olacağı MasterChef Türkiye yarışmasında elenen tüm yarışmacılar tekrar yarışacak. MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam kazanan isim, Mehmet Şef, Somer Şef veya Danilo şefi takımına kaptan seçebilecek. Jüri ise Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak. Keyifli anların yaşanacağı MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. Aynı zamanda MasterChef Türkiye 2019 şampiyonunun kim olduğunu da haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE KİM KAZANDI?

MASTERCHEF TÜKRİYE 2019 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

MasterChef Türkiye finali dün akşam ekrana geldi. Canlı yayın ile izleyiciye sunulan MasterChef Türkiye yarışmasının finalide Alican ve Cemre yarıştı. Üç etraptan oluşan MasterChef Türkiye final oyuncuları ilk olarak uluslararası mutfak yemekleri ile başladı. Ardından Türk mutfağından yemek yapan Alican ve Cemre son etapta, kendi imzalarını taşıyan yemek ile jüri karşısına çıktı. Jüri tarafından verilen puanlar sonucunda MasterChef Türkiye 2019 şampiyonu Cemre oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ