Gündem MHRS giriş yaparak hastane randevusu alabilirsiniz!

MHRS giriş yaparak hastane randevusu alabilirsiniz!

08.04.2016 - 10:19 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi aktif olarak kullanılan ve vatandaşın işini kolaylaştıran bir uygulamadır. MHRS hastane randevu sistemini kullanmak da bir o kadar kolaydır. MHRS hastane randevu sistemine ilişkin daha fazla bilgiye sahip olmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

MHRS giriş yaparak hastane randevusu alabilirsiniz

Günümüz de teknolojinin ilerlemesi ile birlikte hemen hemen herkesin kullandığı bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar internete bağlı olduğu sürece birçok işlevi gerçekleştirmektedir. Herhangi bir yeri aramadan ya da gitmeden kolayca internet üzerinden tüm işlemlerinizi halledebilir hale gelmiştir. Aynı zaman da insanlar için en önemli olan sağlık için hastanelere gidilmeden randevu alma işlemi eskilerden oldukça zor bir işlem olup saatlerce sıra bekleyerek istediğiniz güne istediğiniz bölümden ve doktordan randevu almanız imkânsız haldeydi. İlerleyen zamanlar da randevu sistemi telefon ile arayarak kolaylaşmış gibi görünse de hatların yoğunluğu yine insanların mağdur olmasına sebep oldu. Fakat teknolojinin ilerlemesi ile randevu siteleri de oluşarak oldukça kullanışlı hale geldi.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

MHRS hastane randevu sistemi ile Türkiye’nin neresin de olursanız olun istediğiniz hastane, istediğiniz bölüm ya da istediğiniz hekimden kolayca uygun olduğunuz saatler de ve günler de randevu alma şansına sahip oldunuz. Artık hastanelere gitmek istediğiniz de randevu için hastaneye gitmenize ya da telefonla bağlanmasını beklemenize gerek kalmadı. MHRS hastane randevu sistemi ile çalışan, çocuk sahibi olan ya da yaşlı olan kişilerin hastane kuyruklarını bekleme gibi dezavantajı kalmamıştır. Eski dönemler de hastaneler de randevu sistemi yok iken rahatsızlığı olan kişiler sabah erkenden hastaneye giderek sıraya girmeleri gerekirdi. Sıraya girdikten sonra hastaneye giden kişiye sıranın gelmesi öğle saatlerini bulurken birde kan ya da herhangi bir işlem için sıra beklemesi gerekirdi. Fakat devlet bu duruma engel olarak isteyen her kişi istediği doktordan istediği saatte randevu olması için MHRS hastane randevu sistemini geliştirerek her Türk vatandaşına inşalar için önemli olan imkânları tanıdı.

MHRS hastane randevu sisteminden randevu almak da bir o kadar basittir. Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarınızı internete bağlı olduktan hemen sonra siteye giriş yapmalısınız. Daha sonra isterseniz E-devlet bilgileriniz ile isteseniz de üyeliğiniz yok ise yani ilk defa MHRS Hastane Randevu sisteminden randevu alacaksanız yeni üyelik kısmına tıklayarak gerekli kimlik bilgilerinizi girerek giriş yapabilirsiniz. Eğer daha önceden üyeliğiniz var ise TC kimlik numaranız ve daha önce belirlemiş olduğunuz parolanız ile giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra hangi il, ilçe, klinik, hastane ve hekimden randevu almak istiyorsanız seçiniz. Sonra randevu ara kısmına tıklayarak istediğiniz günü seçerek size uygunluk durumuna göre randevu alabilirsiniz. Randevu aldıktan hemen sonra gününü ve saatini bir kenara not etmeli ya da mail adresinizi sisteme kaydederek oraya bilgilerin gelmesini sağlamalısınız. Daha önce randevu aldığınız yerleri sistem üzerinden randevu geçmişine bakarak görebilirsiniz. Sağlık Bakanlığının tanıdığı MHRS hastane randevu sistemini kolay ve pratik bir şekil de kullanabilir, hastaneler de sıra beklemeye son verebilirsiniz. Unutmayın ki insan sağlığı her şeyden önemlidir.