Gündem MHRS hastane sisteminden randevu almak ücretli mi?

MHRS hastane sisteminden randevu almak ücretli mi?

08.02.2016 - 23:21 | Son Güncellenme:

Hastane randevu alma işlemi ALO 182 hattından olursa ücretli MHRS üzerinden olursa ücretsizdir. MHRS üzerinden randevu almak için üyelik formunu doldurmanız gerekir. Detaylı bilgiye haberimizden erişebilirsiniz.

MHRS hastane sisteminden randevu almak ücretli mi

Bütün dünya üzerinde gerçekleştirilen teknolojik gelişmelerle vatandaşlar hayatlarının her evrelerinde kullanmaya başlamışlardır. Başımızı çevirip şöyle bir etrafımıza baktığımızda herkesin ellerinde olan akıllı cep telefonları, tabletleri bilgisayarların kullanımı oldukça yaygındır. Her gün bir başka teknolojik gelişme ile uyandığımız günler artık daha da artmaktadır. Bilim daha da çok kendini geliştirmekte insanlarda bundan her konuda faydalanmaktadır. Modern dünyayı adım adım takip eden ve her yerde olan türlü türlü gelişmeleri bizlerin huzuruna sunan devletimiz pek çok alanda kendini ispatlamayı başarmıştır. Her gün bir başka yeniliğin geldiği Türkiye’miz de internetin de kullanım alanı her gün büyümektedir.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Sosyal, sağlık, kültürel, eğitim gibi pek çok farklı alanlarda hizmet vermeye başlayan devletimiz bu sayede çeşitli alanlarda kendini geliştirmeyi başarmıştır. Her alana yayılan internet kullanımı sayesinde vatandaşların çok sayıda işlemlerini gerçekleştirebilmelerini de sağlamıştır. Durum böyle olunca kurumların ve kuruluşların vermiş olduğu hizmetler daha da çok internet üzerinden yaygınlaşmıştır. Çünkü her kurumda pek çok işimizin olduğu işlemler olur. Ülkemizde yetmiş milyonun yaşadığı bir ülke olarak da her kurumda işini halletmeye gelen birey sayısı oldukça fazladır. Bu nedenle hastaneler, bankalar kamuya açık her alan oldukça kalabalık ve sıkışık olur.

Haberin Devamı

Çalışan personellerin de çalışma verimi kalabalık ve sıkıntılı olduğu için düşüş gösterir. Bu tip sorunların daha az yaşanması için çok fazla işlem artık interneti kullanılarak gerçekleştirilebilecek düzeydedir. Bu yöntem ile artık kuruluşlarda fazla zaman harcamadan hem de boşuna vakit kaybederek sıkılarak işlemimizi yapmaktan kurtuluruz. Kalabalık kuruluşların başında gelen devlet hastanelerinde sabahın çok erken saatlerinde bile sıra oluşmaya başlar. Çünkü geç alınan sıra ne yazık ki muayene için uygun değildir. Dolayısıyla vatandaşlar olarak bizler hastalığımızda birde sıra almak için sıra beklemek oldukça işimizi güçleştirir. Tüm bir günümüzü bu şekilde geçirmek zorunda kalırız.

Hastanelerin bohemli havası bizleri daha da hasa eder. Bu nedenle bizler bir an önce muayene olmak isteriz. Bunun içinde en kısa yolları tercih ederiz. Son teknoloji ile gelişen sistemleri sağlık alanında da gördüğümüzü yazımızın en başında belirtmiştik. Bu nedenle vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak amacı ile bizler her geçen gün başka yeniliği kullanarak işlemlerimizi kolaylaştırmaya çalışırız. Hastaneler kapsamından bir yenilik olan Merkezi Hekim Randevu Sistemi sayesinde bizler çok kolaylık buluruz. En azından sabahın erken saatlerinde kalkıp gitmemize böylece gerek kalmayacaktır. Sağlık Bakanlığının geliştirmiş olduğu bir sistem olan bu randevu sistemi ile vatandaşlar hastanelere gitmeden muayene sırasını alabileceklerdir. Böylece bir günlerini hastanede geçirmek yerine muayene saatlerinde hastaneye giderek tedavi görebilirler. Merkezi Hekim Randevu Sistemi sayesinde vatandaşlar artık hiç yorulmadan, sıra beklemeden, erkenden hastaneye gitmek zorunda kalmadan çok kısa bir süre zarfı içinde hastaneden muayene randevu sırası alabileceklerdir. Üstelik bunun için hiç boşuna vakit kaybetmeyecek dakikalar içinde işlemlerini halledebilecekler.

Haberin Devamı

İnternetten muayene randevu sırası almak isteyen vatandaşların yapmaları gereken ilk aşama bu sisteme üye olmalarıdır. Vatandaşlar ilk olarak Merkezi Hekim Randevu Sisteminin baş harflerinden oluşan MHRS yi arama motorlarına yazmaları gerekir. Üye olma koşulu için doldurmaları gereken alanları doldurduktan sonra karşılarına açılan sistemden muayene olacakları doktoru, polikliniği, günü, saati sayfadan seçebilirler. Böylelikle çok kısa bir zaman içinde hastaneden sıra almış olurlar. oturduğunuz yerden muayene sırası alma şansı bulacaksınız.