Gündem MHRS üzerinden online hastane randevu alma işlemleri

MHRS üzerinden online hastane randevu alma işlemleri

07.03.2015 - 12:08 | Son Güncellenme:

MHRS üzerinden online randevu almak oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir. MHRS üzerinden nasıl işlem yapılır öğrenmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

MHRS üzerinden online hastane randevu alma işlemleri

MHRS randevu alma sistemi sayesinde artık hastaneye gitmeden hastane de kuyruk beklemeden internet üzerinden online olarak randevu alabilmekteyiz. MHRS randevu alma sisteminden randevu alabilmek için ilk olarak MHRS internet sayfasına giriş yapılır. Sayfanın sağ tarafında bulunan randevu al linkini tıkladıktan sonra eğer üyeliğimiz var ise T.C. kimlik numarası ve şifresini girerek uygulamaya giriş yapabilirler. Eğer üyelik kaydı yok ise yeni üye linkini tıkladıktan sonra üyelik açma işlemini başlatabilirler. Yeni üye linkini tıkladığımız zaman T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, cinsiyeti, doğum tarihi, cep telefonu veya sabit telefonu ve kendi belirleyecekleri şifreyi 2 kere girerek üyelik alma işlemini tamamlayabilirler.

Üyelik alma işlemi tamamlandıktan sonra vatandaş giriş ekranına T.C. kimlik numarası ve biraz önce oluşturmuş olduğunuz şifreyi gerekli yerlere girmelidirler. Güvenlik kodunu da kutucuğa girdikten sonra sisteme giriş yapabiliriz. Sisteme giriş yaptıktan sonra randevu almak istediğimiz hastane, poliklinik ve hekim tercihlerini belirtmelisiniz. Sistem size en uygun randevu saatlerini bildirecektir. Size en uygun olan zaman dilimini seçerek randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

MHRS HASTANE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

İnternet üzerinden online olarak randevu alabildiğimiz gibi telefon ile arayarak da randevu alma sistemini kullanabiliriz. Telefon ile randevu alabilmek için ilk olarak telefon ile ALO 184 numaralı hat aranmalıdır. Çağrıyı bir operatör açacaktır. Operatöre ilk olarak T.C. kimlik numaranızı verdikten sonra onaylamak için bir süre bekleyeceksiniz.

T.C. kimlik numaranız onaylandıktan sonra operatör size randevu almak istediğiniz hastane, poliklinik ve hekim tercihlerinizi soracaktır. Bu bilgileri operatöre aktardıktan kısa bir süre sonra operatör uygun olan randevu saatlerini size bildirecektir. En uygun zaman dilimini seçerek randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz.