Gündem Milli Piyango çekilişi bu akşam! MPİ bilet sorgulama ekranı

Milli Piyango çekilişi bu akşam! MPİ bilet sorgulama ekranı

29.05.2019 - 07:35 | Son Güncellenme:

Her ayın 9,19 ve 29. günleri gerçekleşen Milli Piyango çekilişi bu akşam yapılacak. Vatandaşların merakla araştırdığı, milli piyango bileti nasıl sorgulanır sorusu yoğun ilgi görüyor. Mayıs ayının son Milli Piyango çekilişi için heyecan dorukta...

Milli Piyango çekilişi bu akşam MPİ bilet sorgulama ekranı

Oyunun Özellikleri

Haberin Devamı

Bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ( çekiliş ) ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur.

Piyango çekilişleri, her ayın 9, 19, ve 29'uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık günü yılbaşı özel çekilişi yapılır. Yönetim Kurulu, çekiliş tarihleri ile özel çekiliş tarihlerini belirlemeye, değiştirmeye veya kaldırmaya yetkilidir. İkramiyelerin ödenmesine esas olarak İdare ve satış merkezleri yetkilidir.

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar diğer bayiler ise son üç rakama ( son üç rakam dahil ) kadar isabet eden ikramiyeleri ödemek zorundadır.

Haberin Devamı

Bayiler, son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de, ikramiyelerini ödeyebilirler.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NASIL SORGULANIR?

Milli Piyango İdaresi resmi internet sitesi üzerinde, Milli Piyango çekilişi bölümünden bilet numaranızı ve çekiliş tarihinizi yazdığınızda bilet sonucunuzu kolaylıkla görebiliyorsunuz.

BİLET SORGULAMA EKRANI