Gündem Milli Piyango sonuçları 19 Eylül sayfası! Çekiliş no: 5

Milli Piyango sonuçları 19 Eylül sayfası! Çekiliş no: 5

19.09.2020 - 20:19 | Son Güncellenme:

Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı. Her ayın 9, 19 ve 29’unda çekilen Milli Piyango'da bugünün şanslı numaraları belli oldu. Milli Piyango biletini sorgulamak isteyen vatandaşlar ise arayışa geçti. Peki bugün hangi numaralar kazandırdı? İşte 19 Eylül Milli Piyango sonuçları...

Milli Piyango sonuçları 19 Eylül sayfası Çekiliş no: 5

Eylül ayının ikinci Milli Piyango çekilişi bugün sona erdi. Çekilişe katılan vatandaşlar sabırsızlıkla sonuçları sorgulamaya başladı. 15:30'da başlayan Milli Piyango çekilişinin sonuç sorgulama ekranını haberimize ekledik. İşte kazandıran numaralar...

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI 19 EYLÜL

Milli Piyango sonuçları 19 Eylül sayfası Çekiliş no: 5

 

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Amorti rakamları: Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

Her ikramiye kategorisi için, son rakamları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, bahse konu ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır.

Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.