Gündem Milliyet'e iki ‘kahraman’ ödül

Milliyet'e iki ‘kahraman’ ödül

12.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen "Haberin Kahramanları Ödülleri" kapsamında Milliyet gazetesi "Çevre Özel Ödülü", Milliyet muhabiri Gökhan Karakaş ise "Yılın En Başarılı Erkek Gazete Muhabiri Ödülü"nün sahibi oldu.

Milliyete iki ‘kahraman’ ödül

İSTANBUL Milliyet - Bir otelde düzenlenen "Haberin Kahramanları" ödül töreninde Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen 31 ödül sahiplerini takdim edildi. Törenin açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, "Şartlarınızın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bu zor şartlar altında bir de gerçek ve doğru habere ulaşma noktasında çaba sarf ettiğinizin de farkındayız. Bilim ve teknolojinin geliştiği bir süreçte özellikle sosyal medyada yine yalan haber furyasının cirit attığı ve doğru haberden daha fazla prim yaptığı bir süreçte doğru haber yakalamanın doğru haber yapmanın da ne kadar önemli olduğunun da yine farkındayız. Bu vesileyle doğru haber peşinde koşan sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Çağrıcı'nın konuşmasının ardından geçilen ödül töreninde "Çevre Özel Ödülü" Milliyet gazetesinin oldu. Ödülü, Milliyet adına Haber Araştırma Müdürü Pınar Aktaş, Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan'ın elinden aldı.

Milliyete iki ‘kahraman’ ödül

"Yılın En Başarılı Erkek Gazete Muhabiri" ödülü ise, Milliyet gazetesi muhabiri Gökhan Karakaş'ın oldu. Karakaş, ödülünü Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz'den aldı. “Haberin Kahramanları” ödül töreninde Milliyet’in aldığı ödüllerin yanı sıra Demirören Medya beş ödüle daha sahip oldu. Ahmet Hakan CNN Türk’te yer alan “Tarafsız Bölge” programıyla “En Başarılı Tartışma Programı”, 5N1K Program Yapımcısı ve Sunucusu Cüneyt Özdemir “Yılın En Başarılı İnternet Yayıncısı”, Kanal D Ana Haber Sunucusu Deniz Bayramoğlu “Yılın En İyi Erkek Haber Sunucusu”, DHA’dan Derya Evren ile İsmail Hakkı Seymen “Yılın En Cesur Haberi” ve Hürriyet Gazetesi’nden Fulya Soybaş “Yılın en başarılı kadın gazete muhabiri” ödülünü aldı.