Gündem MSÜ taban puanları 2021: MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı...

MSÜ taban puanları 2021: MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı...

13.08.2021 - 19:11 | Son Güncellenme:

MSÜ taban puanları ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları sınav sonuçları açıklandı. Adaylar sonuç sorgulama ekranı ve MSÜ taban puanlarını merak ediyorlar. İşte MSÜ sonuçları sorgulama ekranı 2021... Peki MSÜ taban puanları nedir?

MSÜ taban puanları 2021: MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı...

MSÜ taban puanları ve MSÜ sonuç sorgulama ekranı adaylar tarafından merak ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı gerçekleştirdiği açıklama ile sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki MSÜ taban puanları nedir 2021? MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı...

Haberin Devamı

MSÜ SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, sınav sonuçlarının "https://personeltemin.msb.gov.tr" internet adresinde yayınlandığı belirtildi.

MSÜ SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

MSÜ TABAN PUANLARI...

YKS-SAYISAL, YKS-EŞİT AĞIRLIK ve YKS-SÖZEL puanları için orta öğretim puanları dahil edilmemiş ham puan türlerinde 220,000 puanı taban puan olarak belirlenmiştir. Ayrıca taban puan şartını sağlayan adaylardan, YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Tablo-1B'sinde yer alan Mühendislik Programlarına başvurabilme şartı olan en düşük başarı sırası 300.000 olan (YKS-Sayısal Yerleştirme puanı sıralamasına göre) adaylar başarı sıralamasına dahil edilmiş olup 300.000 üzerinde kalan adaylar başarısız olarak değerlendirilmiştir. YKS-EŞİT AĞIRLIK ve YKS-SÖZEL puan türlerinden en düşük başarı sırası 350.000 olan (YKS-Eşit Ağırlık ve YKS-Sözel Yerleştirme puanı sıralamasına göre) adaylar başarı sıralamasına dahil edilmiş olup 350.000 üzerinde kalan adaylar başarısız olarak değerlendirilmiştir.