Gündem Müge Anlı'da Sümeyye Erdoğan Eleştirisi Şok Etkisi Yarattı

Müge Anlı'da Sümeyye Erdoğan Eleştirisi Şok Etkisi Yarattı

24.03.2016 - 15:42 | Son Güncellenme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün heyecanlı dakikalar yaşandı. Enes cinayeti hakkında tartışılan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a eleştiri gelince ortalık karıştı.

Müge Anlıda Sümeyye Erdoğan Eleştirisi Şok Etkisi Yarattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 7 yaşındaki Enes'in annesi, Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan tarafından mağdur edildiğini iddia edince ortalık karıştı.

Haberin Devamı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dünün konusu: "Enes cinayet kurbanımı? Enes'i yengesimi öldürdü? 7 yaşındaki Enes nerede?" oldu. Enes'in annesi 23 Mart günü yayınlanan programda çok ilginç bir şey anlattı. Konuyla ilgili olarak Recep Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan ile de görüştüğünü söyleyen acılı anne, kendisinden rapor ve evrakların istendiğini bunun üzerine Edirne'de yapılan bir mitingte Erdoğan'a tekrar ulaşmaya çalıştığını söyledi. Edirne'de Recep Tayyip Erdoğan ile görüşemediğini ama kızı Sümeyye Erdoğan'a durumu anlatma imkanı bulduğunu söyleyen anne. "Elimdeki dosya, evrak ve belgeleri Sümeyye hanıma verdim, bu konuyla ilgileneceğini söyledi. Ama sonra bir şey çıkmadı, elimdeki belgeleri, fotoğrafları da alıp götürdü, bir daha onlar da geri gelmedi" diyerek mağduriyetini anlattı.

Haberin Devamı

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlıda Sümeyye Erdoğan Eleştirisi Şok Etkisi Yarattı

Müge Anlı (d. 19 Aralık 1973, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve gazeteci.Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Haberin Devamı

2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.