Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında Farya kurtulacak mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında Farya kurtulacak mı?

26.11.2016 - 10:20 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem dün akşam son bölümüyle ekranlara geldi. Gerilimli ve heyecanlı olayların yaşandığı Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 3. bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. Farya düşmanlar tarafından kaçırılıyor, peki Sultan Murad Farya'yı kurtarabilecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle Cuma akşamı...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında Farya kurtulacak mı

Cuma günlerinin entrika dolu ve heyecanlı sahneleriyle Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 3. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dün yayınlanan son bölümünde anne ve oğul arasındaki iktidar savaşının yaşandığı Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Farya'nın bulunabilmesi en önemli konu oluyor. Farya'yı düşmana verenin kellesini kendisinin keseceğini söyleyen IV. Murad Farya'yı bulunduğu zor durumdan kurtarmayı başarabilecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem Cuma akşamları Fox'ta.

Haberin Devamı

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı’nın tarihinde yepyeni bir perde açacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem Cuma günleri Fox TV'de yayınlanıyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 3. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in son bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta anne oğul iktidar mücadelesinde karşı karşıya geliyor! İsyancıların saraya yürüdüklerini öğrenen Sultan Murad, ayak divanı yapar. Ulema, yeniçeri ve sipahilere Kur-an’a el bastırıp, sadakat yemini ettirir. Sultan Murad, iktidarın tek sahibi olduğunu herkese ilan eder. Tüm haremin gözü önünde, naibeliğine son verildiğini öğrenen Kösem büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Oğlunun kendisine ihanet ettiğini düşünür. Ancak devlet idaresini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz bölümde 'Sultan Murad' tarafından naibelik görevinden haremin içerisinde ve herkesin önünde azledilen Kösem, Murad'ın Farya'yı saraya davet etmesinin ardından bu esrarengiz prensese karşı daha da bilenir.

Bir yandan oğlunu, bir yandan iktidarını korumak isteyen ve bugüne kadar Murad'ın yanına giden tüm kadınları yöneten Kösem; Farya'yı saraydan göndermek için hamle yapacaktır. Köle olarak girdiği sarayda hiçbir kadına nasip olmayacak bir mertebeye yükselerek tüm devleti yöneten Kösem Sultan, Sultan Murad tarafından yalnızca haremi idare etmekle görevlendirilse de bağlantılarını kullanmaya ve siyasete etki etmeye devam edecektir. Ancak Sultan Murad, iktidarının üzerinde validesi dahi olsa gölgeye tahammül göstermeyecek. Kardeşlerin, baba ve oğulların karşı karşıya geldiği iktidar oyunları bu kez ana ile oğul arasında gerçekleşecek. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde ne olacak?