Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümden sonra 21. bölüm fragmanı yayınlandı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümden sonra 21. bölüm fragmanı yayınlandı!

18.04.2017 - 10:55 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 20. son bölümde Sultan Murad, Beyazid'a idam hükmü veriyor. FOX TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde Sultan Murad canına kast edenin kardeşi Bayezid olduğunu öğreniyor. Son bölüm sonrası Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümden sonra 21. bölüm fragmanı yayınlandı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sultan Murad canına kast edenin kardeşi Bayezid olduğunu öğreniyor ve Şehzade Bayezid’in idam hükmünü veriyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin son bölümünde ise Sultan Murad, Farya’yla yüzlezmişti. Farya’nın hamile olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad suikasta uğruyor. Sultan Murad, Farya’yla yüzleşiyor! Farya’nın hamile olduğu anlaşılıyor! Gülbahar Sultan’ın yaşadığını öğrenen Kösem Sultan, Şehzade Bayezid’le karşı karşıya geliyor!

Sinan Paşa ve Gülbahar Sultan, Bayezid’i tahta çıkarmak için harekete geçiyor! Âtike Sultan ve Silahdar ilk defa yakınlaşıyor! Sultan Murad, Revan seferine çıkıyor! Kösem Sultan Gülbahar Sultan’la karşı karşıya geliyor! Şehzade Bayezid, Sultan Murad’a suikast düzenliyor!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM KONUSU NEDİR?

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde “Saltanat Naibeliği” makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur. Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.

Haberin Devamı

Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır. Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.