Gündem Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün

Murat Kurum: Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün

24.03.2024 - 10:27 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'ndeki esnafla biraraya geldi.

Beylikdüzü'nde balık hali esnafıyla biraraya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Biz istiyoruz ki böylesine modern bir tesiste İstanbul halkı balığa kavuşsun. Burada vatandaşımız, esnafımız huzurlu olacak. Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün. İstanbul'un yüzü gülecek ki Türkiye'nin yüzü gülsün" dedi.

Haberin Devamı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'ndeki esnafla biraraya geldi. AK Parti teşkilat üyeleri, balık hali esnafı ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir grup tarafından karşılanan Kurum, balıkçı esnafıyla sohbet etti, esnafın sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini paylaştı. Balık satın almayı da ihmal etmeyen Kurum, buradaki konuşmasında "İstanbul'un neresine gitseniz bir sorun, bir problem, bir çileyle karşı karşıyasınız. Tüm İstanbul'un artık 31 Mart'ta hizmet ve eser hasreti son bulacak olacak. Hizmet belediyeciliğiyle kavuşacak, eser belediyeciliğine kavuşacak. Tüm İstanbul'un yüzü gülecek" diye konuştu.

"ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK Kİ İSTANBUL'UN YÜZÜ GÜLSÜN"

Haberin Devamı

Balık hali esnafının sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirten Kurum, "Esnafımız sorunlarını, problemlerini bana ilettiler. Burada otoparkla ilgili sıkıntıların olduğunu ifade ettiler. Önce balık halimizin otopark sorununu çözeceğiz. 2017'den sonra buraya çivi çakılmamış. Burada yine ulaşım problemlerinizi biliyoruz. Maalesef İstanbul'da ulaşım bir çile haline geldi. Beylikdüzü'ne geldiğinizde dahi ulaşımla ilgili sorun yaşıyorsunuz, çile çekiyorsunuz. Buranın eski belediye başkanını biliyorsunuz değil mi. Bu belediye başkanı gitti. İstanbul'u da işte aynı buradaki sıkıntıların, problemlerin aynısını İstanbul'a da 5 yıldır çektiriyor. Burada bir hizmet yapmadığı gibi taş üstüne taş koymadığı gibi İstanbul'un da 5 yılını heba etti. Biz istiyoruz ki böylesine modern bir tesiste İstanbul halkı balığa kavuşsun. İstanbul esnafı burada huzur içinde çalışsın. Biz İstanbul'da kardeşlerimizin ucuz balık alması için gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz.Burada vatandaşımız, esnafımız huzurlu olacak. Esnafın yüzü gülecek ki İstanbul'un yüzü gülsün. İstanbul'un yüzü gülecek ki Türkiye'nin yüzü gülsün. Göreve gelir gelmez rüsum bedeliyle ilgili talepleriniz var. Burada rüsum bedeliyle ilgili oturacağız çalışacağız gerekli iyileştirmeleri rüsum bedelinde de yapacağız." dedi.

Haberin Devamı

Seçimlerin önemine dikkat çeken Kurum, "Bizi, Büyükşehir Belediye Başkanınızı her zaman yanınızda göreceksiniz. Gecenin 3'ünde de olsa sabahın 5'inde de olsa siz bizi ne zaman görmek istiyorsanız, biz sizin yanınızda olacağız. Esnafımızın yanında olacağız. İstanbul'un sorunlarını tek tek çözeceğiz.31 Mart'ta İstanbul'un makus talihini değiştireceğiz. İstanbul'un yüzünü güldüreceğiz. Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Bir hafta sonra 31 Mart akşamı İstanbul'un bayramı olacak. 31 Mart akşamı İstanbul'da tüm yüzler gülecek. Esnafımız sevinecek ve inşallah bu sözlerimizi de sizlerle birlikte tutacağız. Murat Kurum söylerse Murat Kurum yapar. Murat Kurum sözünün eridir. Geçmişte sözünü tutmuştur. Bundan sonrada tutacaktır" ifadelerini kullandı.

Yazarlar