Gündem Nihat Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Koronavirüse yakalanan Nihat Hatipoğlu'nun son sağlık durumu nedir?

Nihat Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Koronavirüse yakalanan Nihat Hatipoğlu'nun son sağlık durumu nedir?

29.08.2020 - 17:52 | Son Güncellenme:

Nihat Hatipoğlu koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bugün Twitter hesabından bir açıklama daha gerçekleştirdi. Hatipoğlu'nun son durumu ise merak ediliyor. Peki Nihat Hatipoğlu'nun açıklaması nedir, sağlık durumu nasıl? Nihat Hatipoğlu kaç yaşında?

Nihat Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında Koronavirüse yakalanan Nihat Hatipoğlunun son sağlık durumu nedir

Nihat Hatipoğlu'nun son durumu nasıl? sorusunun cevabı gündemde merak edilen konular arasında bulunuyor. Ağabey Ömer Vehbi Hatipoğlu, Nihat Hatipoğlu'nun durumu ile ilgili paylaşım yaptı. Bugün Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da kendi sosyal medya hesabından bilgi verdi. İşte Nihat Hatipoğlu'nun son durumu ile ilgili detaylar...Peki Nihat Hatipoğlu kimdir?

Haberin Devamı

NİHAT HATİPOĞLU KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI SOSYAL MEDYADA AÇIKLAMIŞTI

Nihat Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde Twitter'da koronavirüse yakalandığını şu sözleri duyurmuştu:

"Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum.Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun"

NİHAT HATİPOĞLU'NUN AĞABEYİ BİLGİ VERDİ

Nihat Hatipoğlu'nun ağabeyi Ömer Vehbi Hatipoğlu, Hatipoğlu'nun son durumu ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

'Sevgili dostlar kardeşler! Yoğun telefon ve mesajlar üzerine bu bilgilendirmeyi yapmak zorunda kaldım. Nihat hocamız elhamdulillah iyidir. Evinde tedavisi devam etmektedir. Sizlere teşekkür ediyor ve dualarınızı talep ediyor. Allah hepinizden razı olsun'

Haberin Devamı

NİHAT HATİPOĞLU BUGÜN AÇIKLAMA YAPTI

Nihat Hatipoğlu bugün şu açıklamayı yaptı:

'Milyonlarca insan bir sevgi yumağı oldunuz ve dua ettiniz.Her kesimden,düşünceden,her meslek gurubundan.Küçüğü büyüğü, açığı kapanılısı.7 den 77 ye.Sizi seviyorum.Yaptığınız güzel duaların milyoncasını Allah size saysın.Amin'

NİHAT HATİPOĞLU KİMDİR?

Diyarbakır'da 11 Mayıs 1955 tarihinde dünyaya gelen Nihat Hatipoğlu, Siirt ve Malatya'da ilkokulu tamamladı. 1975'te Uşak İmam Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu. 1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam Hatip, Kur'an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. 11 Mart 2017 tarihi itibarıyla YÖK üyeliğine getirildi. Şu anda ise Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde Kurucu Rektör olarak görev yapmaktadır.

Nihat Hatipoğlu, ulusal televizyon kanallarında dini programları hazırlayıp sunmaya 5 yıl Kanal A'da program yaparak başladı. Ayrıca Ankara'da yayın yapan iki yerel radyoda (Arifan radyo, Hedef radyo) 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. 2004 yılında Ramazan ayında Flash TV'de, 2005 Ramazan ayında Star TV'de Sahur programını hazırlayıp sundu. 2005 yılında Star TV'de Dosta Doğru programı sundu. 2005-2010 yılları arasında Ramazan ayı süresince Star TV'de İftar ve Sahur Programlarını sundu. Radyo ve televizyon izleyicileri İftar ve Sahur programlarını birinci olarak seçti.[kaynak belirtilmeli] Programları Türkiye'de birçok radyoda yayınlanmaktadır. Halen atv'de haftalık programları devam etmektedir. Kırk civarında yayınlanmış Kaset, CD, VCD'si bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında seri konferansları devam etmektedir. Yazı Makaleleri, Panel, Diyanet Dergisi, İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı.

Haberin Devamı

18 Ocak 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne rektör olarak atandı.