Gündem No: 309 17. yeni bölümde Lale pes etmiyor!

No: 309 17. yeni bölümde Lale pes etmiyor!

05.10.2016 - 10:20 | Son Güncellenme:

No: 309 dizisi yeni bölümü izleyenleri ekrana kilitleyecek. Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi No: 309 yeni bölümde Lale ve filiz el ele vererek Pelinsu'dan kurtulmanın planları yapmaya karar verirler. Songül, Lale’nin etkilenmemesi için haberleri saklamaya karar verir. No: 309 17. yeni bölüm fragmanında eğlenceli ve duygusal sahneler dikkat çekiyor.

No: 309 17. yeni bölümde Lale pes etmiyor

No: 309 dizisi yeni bölümde Lale ve Onur'un arası yine açılıyor. Bunu fırsat bilen Pelinsu tekrar araya giriyor. Ancak bu sefer karşısına Filiz ve Lale ittifakı çıkıyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği No: 309 dizisinin başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Özlem Tokaslan yer alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen No: 309 16. yeni bölümde Onur ve Lale arasında yaşananları bozmak isteyen Pelinsu kameralar önünde Onur'u öpüyor. Tüm bu yaşanılanların ardından No: 309 16. yeni bölümde Onur ve Lale aşkı dimdik ayakta kalıyor.

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

NO: 309 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 16. BÖLÜM ÖZETİ

Onur ve Pelinsu’nun bar çıkışı yakalanmaları ertesi gün manşet olur. Haberleri gören Songül , Lale’nin etkilenmemesi için haberleri saklamaya karar verir. Bu arada olayın iç yüzünü araştıran Songül, kızlarla işbirliği yapar. Songül’ün gazabına uğrayan Onur ise Lale’yle aralarındaki ilişkinin bozulmasından korkar ve olanları anlatmak için doğru zamanı bekler.

Haberin Devamı

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR