Gündem No: 309'un 24. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu!

No: 309'un 24. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu!

22.11.2016 - 11:04 | Son Güncellenme:

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi No: 309 23. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi No: 309 24. yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyle buluştu. No: 309 dizisinde bu hafta Onur ve Lale annelerine karşı oynadıkları oyuna devam etti...

No: 309un 24. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu

Fox TV'de severek izlenen No: 309 dizisinin 23. bölüm yayınlandı. No: 309'un son bölümünde Songül ve Yıldız torunları emir sayesinde barışır. Onur ve Lale ayrı eve çıkacaklarını annelerine açıklar ve onlara evi gezdirir. Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un bulunduğu, senaristliğini Aslı Zengin’in yaptığı, yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği No:309 dizisi 23. bölümü ile bu akşam Fox TV'deydi.

Haberin Devamı

NO: 309 SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

NO: 309 DİZİSİ 24. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 DİZİSİ 23. BÖLÜM ÖZETİ

No: 309 dizisinin 23. bölümünde Lale’nin rahatsızlığı herkesi hastanede bir araya getirir. Yaşadıkları duygusallık ile Yıldız ve Songül barışır. Ayrı numarası yapan Onur ve Lale’yi de barıştırırlar. Onur ve Lale yaşayacakları eve anneleriyle birlikte gelip onların da fikirlerini alır. Onur’un doğum günü yaklaşmıştır. Lale ona özel bir gece hazırlar. Lale’nin hazırladığı sürprizlerden etkilenen Onur çok mutlu olmuştur. Bu özel gece ikisini daha da yakınlaştırır. Nikah için gün sayan Onur ve Lale’nin heyecanı gittikçe artmaktadır. Tüm gelişmeler No: 309'un yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta olacak.

NO: 309 DİZİ KONUSU

No 309 dizisi romantik aşk hikayesi tadında devam ediyor. Ailelerinin zoruyla evlendirilen 2 gencin daha sonrasında bir birlerine sırılsıklam aşık olması üzerine kurulu hikayemiz menfaat ve çıkar düşkünü ailelerin gölgesinde filizlenecek bir aşk masalı olacak. Furkan Palalı Onur karakterini canlandıracak, Demet Özdemir ise Lale karakteri ile karşımıza çıkacak. Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme çabasında olan annesini üzmemek için, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, Dr Onur değil başka birisidir. Bu yanlış buluşma garip olaylara yol açıyor.