Gündem Numaramı kim nasıl kaydetmiş? GetContact nasıl kaydedildim?

Numaramı kim nasıl kaydetmiş? GetContact nasıl kaydedildim?

27.03.2018 - 11:29 | Son Güncellenme:

Rehbere nasıl kaydedildiğini merak edenler arayışa geçti. Telefon üzerinden indirilen GetContact uygulaması vatandaşlarda büyük merak uyandırdı. Uygulamanın asıl amacı rahatsız eden telefon numaralarının aramasını önlemek. Fakat büyük ses getiren GetContact uygulamasını daha çok rehbere nasıl kaydedildiğini sorgulamak için kullanılıyor.

Numaramı kim nasıl kaydetmiş  GetContact nasıl kaydedildim

Son günlerde çok sık araştırılan ve herkeste merak uyandıran GetContact uygulamasını her kullanıcı denemek istiyor. Numarasını kim nasıl kaydetmiş, rehbere nasıl kaydedilmiş merak edenler için GetContact uygulamasının ayrıntılar şöyle...

Haberin Devamı

GETCONTACT NEDİR?

Uygulamanın asıl amacı kullanıcıları rahatsız eden telefon numarlarının aramasını önlemek için filtre koymak. Ancak birçok kullanıcı diğer kişilerin rehberinde nasıl kayıtlı olduklarını öğrenmek için kullanıyor.

GETCONTACT UYGULAMASINDAN NUMARA SİLME NASIL YAPILIR?

Numara silme işlemi için GetContact uygulaması içerisinde yer alan ayarlar sekmesinden 'GetContact Hakkında' sekmesine giriş yapılıyor. Ardından Hesap ayarları kısmından silme işlemi gerçekleştiriliyor. Ancak numaranız hala sistemde yer almaya devam ediyor.

Numarayı GetContact rehberinden silme işlemi için Unlist kullanılıyor.