Gündem O Hayat Benim 100. yeni bölüm sezon finalinde neler oluyor?

O Hayat Benim 100. yeni bölüm sezon finalinde neler oluyor?

22.06.2016 - 13:43 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim yeni bölümü ile 29 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek. Merakla beklenen O Hayat Benim sezon finali fragmanı az önce yayınlandı. Sezon finaliyle ekrana damga vuracak. İşte O Hayat Benim yeni bölüm özeti ve detayları...

O Hayat Benim 100. yeni bölüm sezon finalinde neler oluyor

O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'te Fox TV'de yayınlanmaya başlanan Türk televizyon dizisi. Yönetmenliğini 30. bölüme kadar Hülya Bilban, 31. bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir. Başrolleri Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem paylaşmaktadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM DİZİSİ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

O Hayat Benim sezon finaliyle 29 Haziran Pazar akşamı saat 20:00'da Fox'ta...

O HAYAT BENİM DİZİSİ 100. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Bahar ve Efsun bir yol ayrımındadır! Efsun’un acısı kaldıramayacağı kadar büyüktür ve bebeğini kaybettiği için Bahar’ı suçluyordur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği hükmü beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun’un başına gelenlerden dolayı çekmektedir. Sultan, Efsun’un acısına son vermek uğruna her şeyi göze almıştır. Bahar ile Efsun’u sonsuza dek düşman yapacak bir oyun tezgahlanmaya başlar. Ama hiçbirinin hesap etmediği bir şey vardır. Kenan nihayet gözlerini açmıştır ve intikam istiyordur! Atahan ailesi de içten bir çöküş yaşarken, kimse güvende değildir artık. Bahar, Efsun, Ateş, Arda... Ortalık yangın yerine dönerken, bu alevler hepsini yutmak üzeredir!

Haberin Devamı

O Hayat Benim 100. yeni bölüm sezon finalinde neler oluyor

O HAYAT BENİM DİZİSİ 100. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM DİZİSİ GENEL KONUSU

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma. O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.
O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

Yapımcı Firma: Pastel Film
Yönetmen : Hamdi Alkan
Yapımcı: Yaşar İrvül
Senaryo Süpervizörü: Esin Gök
Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan