Gündem O Hayat Benim 104. bölüm fragmanında şok eden gerçek

O Hayat Benim 104. bölüm fragmanında şok eden gerçek

03.10.2016 - 08:10 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi O Hayat Benim 104. bölüm fragmanını yayınladı. Bahar bebeğinin peşinde. Peki Bahar bebeğinin başına gelenleri öğrenecek mi? O Hayat Benim 104. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

O Hayat Benim 104. bölüm fragmanında şok eden gerçek

O Hayat Benim yine heyecan dolu bir bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan O Hayat benim 104. bölüm fragmanını da son bölümün hemen ardından yayınladı. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölümden ilk görüntüler..

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arda kendisine beş yıldır söylenmekte olan büyük yalanı öğrenince dünyası başına yıkılır. Vicdanı bu gerçeği Bahar’dan saklamaya izin vermez. Efsun için artık kızına, Nuran’ına veda etme vaktidir. Bahar, Figen’le birlikte Sinop’tan oraya kadar gelmiş olan Seyfi’nin tehdidi altındadır. Bu gözü dönmüş adamdan kurtulmak, hayatlarını normale döndürmek hiç kolay değildir. Ateş ise yıllar sonra nihayet Kenan’a sadece metrelerce uzaktadır. Fakat ona ulaşması için Kenan’ın silahlı adamlarını geçmesi gerekmektedir. Ateş her adımını akıllıca hesaplayarak atmak zorundadır. Bu esnada Mehmet Emir’in dönüşü Atahanlar için yepyeni bir dönemin başlangıcı olur. Efsun, Nuran’dan vazgeçmemek için her şeyi göze almaya hazırken, Bahar’ın Zühal’le ilgili gerçeklere bir adım daha yaklaşması, Efsun’u iyice köşeye kıstırır.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 104. YENİ BÖLÜM FRAGMANI