Gündem O Hayat Benim 111. bölüm fragmanında nefes kesen sahne!

O Hayat Benim 111. bölüm fragmanında nefes kesen sahne!

21.11.2016 - 00:07 | Son Güncellenme:

Fox Tv'de uzun süredir yayınlanan O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen O Hayat Benim 111. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizide Hülya ise abisine yardım edebilmek uğruna herkesi harcayabilecek kadar çaresizdir. Peki O Hayat Benim 111. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

O Hayat Benim 111. bölüm fragmanında nefes kesen sahne

Pazar günlerinin entrika dolu dizisi O Hayat Benim'in son bölümünde yine heyecanlı olaylar yaşandı. Hemen arkasından O Hayat Benim'in 111. bölümü merak edilir oldu. O Hayat Benim dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacak.

Haberin Devamı

O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'te Fox TV'de yayınlanmaya başlanan Türk televizyon dizisi. Yönetmenliğini otuzuncu bölüme kadar Hülya Bilban, otuz birinci bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir. O Hayat Benim 110. bölüm detayları haberimizde...

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM'DE NELER OLDU?

Ateş bir kez daha merhametine yenilmemeye kararlıdır. Ansızın hayatına girip ona şantaj yapmaya kalkışan ama bir yandan da korkmuş, zavallı bir kız gibi görünen Reyhan’la arasına bir duvar örmeye çalışır. Bahar içinse veda vakti gelip çatmıştır. Hayatına hangi yoldan devam edeceğine karar verecektir artık... Mehmet Emir şirketini, ailesini korumak için çok riskli bir adım atmıştır. Hülya ise abisine yardım edebilmek uğruna herkesi harcayabilecek kadar çaresizdir. Volkan’ın kendini kaybedip yaptığı bir hata, Efsun’la Nuran’ın, sadece onların değil, Arda ve Sultan’ın da hayatlarını bir anda altüst eder. Atahan Konağına elveda deyip Kısmetsiz Mahallesine, gecekondu yaşamına dönme vaktidir artık!