Gündem O Hayat Benim son bölüm sonrası 129. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

O Hayat Benim son bölüm sonrası 129. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

11.04.2017 - 09:49 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim dizisi 128. son bölümü ile ekrana geldi. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan O Hayat Benim 128. son bölümünde Arda’nın tek şansı Efsun’u alıp herkesten ve tüm bu yalanlardan uzak tutabilmek, ve Zeynep’i köşeye sıkıştıracak bir tuzak planlamak. Son bölüm sonrası O Hayat Benim 129. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

O Hayat Benim son bölüm sonrası 129. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Oya Başar’ın paylaştığı O Hayat Benim’in 129. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. O Hayat Benim dizisinde beklenmedik olaylar yaşandı. Fırtınalar estiren son bölümü ile O Hayat Benim dizisi 11 Nisan 2017 Salı akşamı FOX TV'deydi.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM 128. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim dizisinde bu hafta Efsun’la Arda’nın ilişkisi, evliliği, aşkı sonsuza dek bitmek üzere! Zeynep’in yalanları sürdükçe... Ne Bahar ne de Ateş’in gücü gerçekleri ortaya çıkarmaya yetmediği müddetçe... Arda’nın tek şansı Efsun’u alıp herkesten ve tüm bu yalanlardan uzak tutabilmek, ve Zeynep’i köşeye sıkıştıracak bir tuzak planlamak.

Peki ya Hülya? Kenan’ın onu elinde tuttuğunu öğrenseler de bu kez eli kolu bağlı olan Mehmet Emir, Asım ve Ateş... Hülya’nın kendini kurtarmaktan, Kenan’a cezasını kendi elleriyle vermekten başka çaresi yok. Ama ne pahasına? Atahanları kaçınılmaz ve trajik akıbetlerinden kim koruyabilir artık? soruları dizinin yeni bölümünde yanıt buldu.