Gündem O Ses Türkiye son bölüme damga vuran ses - izle

O Ses Türkiye son bölüme damga vuran ses - izle

28.12.2015 - 09:43 | Son Güncellenme:

TV8 ekranının heyecan dolu yarışması O Ses Türkiye son bölümde jüri karşısına çıkan Umut Karabut ve Barış Demir ikilisi herkesi kendilerine hayran bıraktı. Sesleri çok beğenilen ikili ikinci kez şarkı söylediler. O Ses Türkiye son bölüm ve detaylar haberimizde...

O Ses Türkiye son bölüme damga vuran ses - izle

O Ses Türkiye”de her zaman olduğu gibi sesler değil, jüri üyeleri yarışıyor!

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu “O Ses Türkiye’de”, yepyeni sesler evlerimize konuk olmaya devam ediyor.

O Ses Türkiye'nin 27 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümünde Umut Karabut & Barış Demir, 'Tutamam Gidersen Mardine' şarkısını seslendirdiler. Tüm jüriyi döndürmeyi başaran Umut Karabut & Barış Demir, seçimlerini Hakan ve Gökhan Özoğuz yönünde kullanarak takımına dahil oldular.

Jüri üyelerinin işi artık çok daha zor. Sona yaklaşırken, jüri üyeleri son yarışmacılarını seçmekte zorlanıyor. Peki kimler O Ses Türkiye yoluna devam edecek. İşte son bölüm performansları..

O Ses Türkiye'de herkesi şaşırtan olay

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye'de yarışmacının tepkisi başta jüri üyeleri olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi.

Ekranların reyting rekoru kıran yarışma programı O Ses Türkiye'de dün izleyenler ilginç anlara şahit oldu. Yarışmaya Almanya'dan katılan Didem Uzunçimen, jüri hep bir ağızdan konuşunca 'tek tek konuşun' uyarısı yapınca başta Acun Ilıcalı olmak üzere tüm jüri üyeleri şaşkına döndü.

Yazarlar