Gündem Öğrenciler Sefo’nun şarkısıyla coştu

Öğrenciler Sefo’nun şarkısıyla coştu

18.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda Sefo’nun “Bilmem Mi?” şarkısını dinleyip söyleyerek dans eden ilkokul öğrencileri, sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri izleyip duygulanan Sefo, “Bu okulumuzda vereceğim konseri sabırsızlıkla bekliyorum” dedi

Öğrenciler Sefo’nun şarkısıyla coştu

HABER ARAŞTIRMA - İstanbul’un ilçelerinden Küçükçekmece’deki Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda, Sefo adıyla tanınan rapçi Seyfullah Sağır’ın “Bilmem Mi?” adlı şarkısıyla dans eden öğrencilerin görüntüleri, dün sosyal medyada gündem oldu. Yüz binlerce kişinin izlediği video sonrası Sefo konser için izin istedi. Ünlü rapçiye Küçükçekmece Belediyesi’nden yanıt geldi. Twitter’dan, “Küçükçekmece’deki bu okulda konser vermek için kimden izin alabiliriz?” sorusunu yönelten Sefo’ya, Küçükçekmece Belediyesi, “Sizi ne zaman belediyemizde ağırlayalım?” cevabını verdi.

Haberin Devamı

‘Kalk gidiyoruz’

Sefo’nun paylaşımının ardından aynı okulda çalan “Martılar” şarkısıyla dans eden öğrencilere Edis de kayıtsız kalmadı. Sefo’nun “10 numara ortam” paylaşımına göndermede bulunan Edis, “11 numara ortam” mesajıyla görüntüleri yayınladı. Sefo’nun “Bir Edis&Sefo konseri” yorumuna Edis, “Hadi kalk gidiyoruz” yanıtını verdi.

Konser hazırlığı

Görüntüleri izlediğinde çok duygulandığını belirten Sefo, Milliyet’e şunları söyledi: “Videoyu izlediğim an çocukluğuma döndüm, kendi çocukluğum aklıma geldi. Çocukların heyecanını, mutluluğunu oradaymış gibi yaşadım. ‘Bilmem Mi?’ şarkısıyla ilgili çok anım var ama bu video, en özellerinden biri oldu. O okulda konser vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Konser için görüşmelerimiz sürüyor.”

Haberin Devamı

Öğrenciler Sefo’nun şarkısıyla coştu

‘Videoyu seyredip mutlu oluyoruz’

Öğrencilerin dans ettiği ve Twitter’da yüzlerce kişi tarafından paylaşılan videoya, binlerce kişi yorum yaptı.

O yorumlardan bazıları:

“Umut gelecek, mutluluk.”

“Dünden beri bu videoyu seyredip seyredip mutlu oluyorum. Herkese gösteriyorum, çocukların şarkıyı bağıra bağıra söylemeleri mutlulukları süper.”

“Bu ne? İnanılmaz tatlılar, öyle güzel eğleniyorlar ki. Ne olur beni de alın o konsere. Bu tayfayla eğlenmem lazım acil.”

“Allah’ım delireceğim, hep mutlu olun çocuklar. Valla ülkede birileri mutlu, gözlerim doldu.”

“Bu okulda öğretmen olmak için kimden izin alabilirim?”

“Bunların bu hayat dolu cıvıl cıvıl halleri olmasa çekilmez öğretmenlik.”

“Buradaki en büyük eksiklik ben, yani kendileri ile deli gibi dans edecek öğretmenleri.”

“Videodan çıkamadım. İçim bir tuhaf oldu. Nasıl da özlemişler, özlemişiz.”

“Çocuklar mutlu. Anlıyor musunuz? Teneffüste hep birlikte bir şarkıya hoplaya zıplaya eşlik ediyorlar.”

“Çocuklar mutlu, mutlu. İzleyen bile mutlu oluyor.”