Gündem Öldürülen teröristlere böyle baktı! İşte o an...

Öldürülen teröristlere böyle baktı! İşte o an...

04.07.2017 - 07:57 | Son Güncellenme:

Hakkari'de askeri üslere yönelik saldırı hazırlığı yapan PKK'lı teröristlerin hain planı, düzenlenen hava harekatıyla bozuldu. Operasyonda 4 terörist öldürüldü. Bir haftada öldürülen PKK'lı sayısı ise 55 oldu. Güvenlik güçlerine teslim olan bir teröristin öldürülen arkadaşlarının cesetlerine korkuyla baktığı an objektiflere böyle yansıdı.

Öldürülen teröristlere böyle baktı İşte o an...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Doğu ve Güneydogu'da PKK'lı teröristlere yönelik operasyonları karadan ve havadan aralıksız sürüyor. Hakkari Yüksekova'da askeri birliklere saldırı hazırlığı yapan PKK'lılara Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16'larla düzenlenen harekatta, 4 terörist öldürüldü. Operasyonda teröristlere ait iki sığınak ve bir silah mevzii de imha edildi.

Haberin Devamı

KAÇABİLECEKLERİNİ SANDILAR

Mardin'in Dargeçit ilçesi kırsalındaki önceki gün düzenlenen hava harekatından kaçan 2 PKK'lı terörist ise Sırnak'taki operasyonda öldürüldü. Teröristlerin yeri kesif ve gözetleme araçlarıyla havadan tespit edildi. İçişleri Bakanlığı son bir hafta içinde operasyonlarda 55 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Açıklamada, 4 teröristin sağ yakalandığı, ll'inin ise kendiliğinden teslim olduğu duyuruldu. Diyarbakır, Siirt, Bingöl ve Hakkari'de teröristlerce kullanılan 7 sığınak, barınak ve mağara ile 34 el yapımı patlayıcı ve mayın imha edildi.

35 kilogramı plastik olmak üzere, 2 ton 906 kilogram patlayıcı madde, 129 el bombası, 59'u ağır ve uzun namlulu olmak üzere 65 silah, 18 bin 458 adet de muhtelif çapta mermi ele geçirildi.


BAŞINA 1 MİLYON ÖDÜL KONULAN YEŞİL LİSTEDEKİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öldürülen teröristlere böyle baktı İşte o an...

Haberin Devamı


Bingöl'de geçtiğimiz günlerde güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan ve 11 teröristin öldürüldüğü çatışmada öldürülenler arasında, İçişleri Bakanlığı tarafından yeşil listede aranan ve başına 1 milyon lira ödül konulan sözde Amed eyaleti yürütmesinden sorumlu "Asut Star" Kod isimli S.C. adlı teröristin de olduğu tespit edildi.