Gündem Ölene Kadar 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Ölene Kadar 8. bölüm fragmanı yayınlandı

02.03.2017 - 10:06 | Son Güncellenme:

Ölene Kadar dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta Türkiye Kupası nedeniyle ekrana gelemeyen Ölene Kadar dizisinde Dağhan, hayatının dönüm noktası olacak bir sırrı öğrenmişti. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Ölene Kadar 8. bölüm fragmanı 2 Mart akşamı yayınlandı.

Ölene Kadar 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını Tims Productions’ın üstlendiği, başrollerini ise Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, Tansu Biçer, Ragıp Savaş, Didem Balçın ve Lale Mansur’un paylaştığı yapımın 8. bölümü, 9 Mart Perşembe 20.30’da yayınlanacak ve Fenerbahçe-Kayserispor arasında düzenlenecek olan çeyrek final maçı nedeniyle önümüzdeki hafta ekranda olacak.

Haberin Devamı



ÖLENE KADAR 7. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ölene Kadar dizisinde geçtiğimiz hafta Ender'e karşı bir zafer kazandığını düşünen Dağhan, babasının ölümünden sonra yıkılır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ne Dağhan için, ne Selvi için ne de Ender için. Ciğerini dağlayan acıyla hesap sormak için harekete geçtiğinde, hayatının dönüm noktası olacak bir sırrı öğrenir.

Engin Akyürek
Dağhan

İşlemediği bir suç yüzünden hüküm giymiş; hayatının en güzel yıllarını, geleceğini, hayallerini, aşkını kaybetmiş ve on bir yıldır haksız bir esareti yaşayan 35 yaşında bir adam. Ağırlaştırılmış müebbet mahkumu olarak, ölene kadar çıkamayacağını düşündüğü cezaevinden, beklenmedik bir şekilde masumiyetinin ispatlanmasıyla çıkar. Ancak onun için bu bir son değil, aksine tehlikelerle dolu bir yolun başlangıcıdır. Hayatına devam etmekle geçmişin peşine düşmek arasında git geller yaşasa da yıllar önce kendisine tuzak kuranları bulmaya, onlara kaybettiklerinin bedelini ödetmeye ve adaleti sağlamaya kararlıdır.

Haberin Devamı

Fahriye Evcen
Selvi

24 Yaşında, henüz kariyerinin başında olan genç bir avukat. Acılarla, zorluklarla dolu geçmişi sebebiyle yaşına göre oldukça görmüş geçirmiş, hayatta her şeyin bir çözümü olduğuna inanan ve bu çözümleri aramaktan hiç vazgeçmeyen mücadeleci bir kadın. Onu avukat olmaya iten ve sonunda Dağhan'ın karşısına çıkmaya sürükleyen vicdanı, hem en zayıf hem de en güçlü yanı. Dağhan'ın kurtuluşuyla kendi sonunu da hazırladığından habersiz. Hayatının en önemli davasını kazanmayı başarsa da asıl sınavını Dağhan'a aşık olduğunda verecek.