Gündem Özdil'den 'laik yobazlar' çıkışı

Özdil'den 'laik yobazlar' çıkışı

25.09.2013 - 10:25 | Son Güncellenme:

CNNTürk'de Aykırı Sorular programına katılan Yılmaz Özdil'in laiklerle ilgili sözleri yeni bir tartışmayı başlatacak gibi. Tam çağdaşlığın kadınların özgürlüğüne inanmak olduğunu belirten Özdil, kadının örtünmesinin özgürlüğe inanmadığı anlamına gelmediğini belirterek, "Bu Laik yobazların getirdiği bir anlayış. Laik yobazlar da var elbette. Bugün itibariyle baktığınızda Mustafa Kemal'in ilkelerine inanan büyük bir çoğunluk var ve dolayısıyla devrim başarılı olmuştur" sözleri dikkat çekti. Özdil'in programdaki diğer açıklamaları ise şöyle...

Özdilden laik yobazlar çıkışı

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular’ın dün akşamki konuğu Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’di.

Enver Aysever’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Özdil, dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı



BEKİR COŞKUN PEÇETEYE YAZSA OKUNUR

Özdil, ‘Artık eskisi gibi birkaç tane gazete yok. İşini iyi yapan gazeteci işsiz kalmaz. Örnek vereyim; Bekir Coşkun bugün peçeteye yazsa hepsinden fazla okunur. Uğur Dündar’ı ekrana çıkartmıyorsun da ne oluyor, orada tabanca gibi oluyor. ’ diye konuştu.

'PKK SİLAHA SARILMASAYDI...

' PKK silaha sarıldığı sürece Kürt sorunu çözülemez diyen Özdil şöyle konuştu; Eğer PKK silaha sarılmamış olsaydı Kürt sorunu bu zamana kadar çözülürdü' Gezi' olaylarıyla ilgili Sen de genç olsan sen de orada olurdun, ağaçlar kesilmesin isterdin diyen Özdil BDP Eşbaşkanını eleştirdi. Özdil, 'Selahattin Demirtaş Gezi olaylarında ırkçı olduğu ortaya çıktı' dedi.

Yazarlar