Gündem Paramparça 76. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu!

Paramparça 76. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu!

09.10.2016 - 17:31 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Paramparça dizisi dün akşam ekrana gelen son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 76. bölüm fragmanında yaşananlar seyirciyi heyecanlandırdı. Asuman ile büyük bir tartışma yaşayan Dilara yeni planlar peşinde. Gerilim dolu son bölümü ve yeni gelişmeleriyle Paramparça dizisi kaldığı yerden devam ediyor...

Paramparça 76. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu

Paramparça, yayınlanan son bölümü ile nefesleri kesti. Maide Hanım ve Dilara'nın anlaşma noktasına geldiği sırada Ozan'ın işleri yeniden karıştırması ortamı gerer. Cansu'nun MR sonucu temiz çıkar. Fakat ortaya çıkan başka bir detay Cihan'ı korkutur.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Asuman, Harun’a Yaklaşıyor

Dilara, yalıdaki varlığından iyice rahatsız olduğu Asuman ile büyük bir tartışma yaşar. Yalıyı terk eden Asuman’ı geri getiren Harun olur. Harun henüz Asuman ve Candan arasındaki ilişkiden haberdar olmadığı gibi, Asuman’ın kendisine gösterdiği tuhaf yakınlıktan da rahatsızdır.

Paramparça 76. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu

Maide Hanım’ın Nefreti Büyür

Maide Hanım, Harun ve Dilara’yı barışma yemeğine davet eder. Tam her şey yoluna giriyor derken, Ozan evi basıp Harun’dan teknedeki patlamanın hesabını sorar. Maide Hanım gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Ölümün kıyısına gelen Maide Hanım’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Hazal’ı çağırarak yeni planını devreye sokar.

Haberin Devamı

Paramparça 76. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu

Cansu’nun Durumu Ciddi

MR sonucun temiz çıkması Cansu’yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu’nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. Artık durum çok ciddidir. Cansu’nun hastalığından dolayı gözü dünyayı görmeyen Cihan, peşindeki gizemli kadının da, içinde bulunduğu tehlikenin de farkında değildir.