Gündem Paramparça 95. yeni bölüm fragmanında Cihan Hazal'ı Damir'den alıyor!

Paramparça 95. yeni bölüm fragmanında Cihan Hazal'ı Damir'den alıyor!

06.03.2017 - 09:17 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Paramparça 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça dizisi son bölümde Damir'den Hazal'a sürpriz bir evlilik teklifi gerçekleşti. Paramparça yayınlanan 95. bölüm fragmanında Cihan, Damir'in elinden kızını kurtarmak için harekete geçiyor. Ozan, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışsa da başını belaya sokmaktan yine kurtulamıyor.

Paramparça 95. yeni bölüm fragmanında Cihan Hazalı Damirden alıyor

Pazartesi akşamları ekrana gelen yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisinde Harun'un vasiyeti ile şirketin başına geçen Ozan yanlış kararlar almaya devam ediyor. Cihan, Ozan'ı kontrol etmeye çalışsada bunu pek beceremiyor. Hazal'ın davranışlarından şüphelen Cihan ve Dilara Hazal'ı takibe alıyor. Damir'e kızından uzak durması için uyarıda bulunan Cihan beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Paramparça 94. yeni bölümde Damir'in Hazal'a evlenme teklifi ettiğ sahne ise yeni bölüme damga vurdu.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PARAMPARÇA 94. BÖLÜM ÖZETİ

OZAN’IN MAFYA ORTAKLIĞI

Harun’un vasiyeti herkes için şaşırtıcıdır. Şirketin hisselerini Ozan’a bırakan Harun böylece Ozan, Damir ortaklığının yolunu açmıştır. Cihan bu durumu bozmak için hemen harekete geçer ancak Damir, Ozan’ı çoktan ortaklığa ikna etmiştir.

CİHAN TAKİBE ALIYOR

Hazal’ın davranışları Dilara ve Cihan cephesinde büyük şüphe uyandırır. Cihan, Hazal’ı takibe alırken Damir kendisine tuzak kurduğunu düşündüğü Asuman ve Azra’dan kendi yöntemleriyle hesap sorar.

HAZAL KABUL EDİYOR

Hazal, Damir’den sürpriz bir evlilik teklifi alır. Damir’in gerçek yüzünü tanımayan Hazal, bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul ederken, aşıkların bir sonraki buluşmalarında karşılarında hiç ummadıkları biri vardır.