Gündem Payitaht Abdülhamid son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

31.03.2017 - 10:53 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid 6. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Tarihe ışık tutan dizi Payitaht Abdülhamid son bölümde patlayan trenin gürültüsü Payitaht'ta yankılanır. Düşman amacına ulaşmıştır.Sultan Abdülhamid'in düşmanların alçak saldırına karşı ise savaşını sürdürmektedir. Peki Payitaht Abdülhamid ekrana gelen son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Payitaht Abdülhamid 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam Trt1 ekranlarında sevenleriyle buluşacak olan Payitaht Abdülhamid dizisinde, patlayan trenin gürültüsü Payitaht'ta yankılanıyor. Düşmanın arzusu oldu. Peki, şimdi ne olacak? Sultan Abdülhamid (Bülent İnal) düşmanların alçakça tertip ettiği planlarına karşı savaşını sürdürüyor. Sıradaki cephe ise Filistin... Theodor Herzl (Saygın Soysal) büyük oyununu oynamaya hazırlanmaktadır. Filistin'de kurguladığı kumpas, tüm dünyaya yayılacak, Yahudilere yeni devletin yolu açılacaktır. Lakin hesaba katmadığı şey, Abdülhamid'in ileri görüşlülüğüdür. Ömer (Akın Akınözü) şeytanın kuyruğundan tutmuş, kellesine ulaşmak için çabalamaktadır.

Hiram (Berkan Şal) ile arasındaki düşmanlık git gide kızışmaktadır. Hiram bir yandan Payitaht'ta anarşi çıkartmaya uğraşırken bir yandan da Ömer'den intikam almak için kalleş planlar kurmaktadır. Ömer'in bu kavgadan galip ayrılması şarttır. Büyük oyunların içinde kendi derdine düşen Sara (Elena Vineova), Melike'yi (Ezgi Eyüboğlu) Saraydan çıkarma uğraşındadır. Bütün tehlikeleri göze alan Sara, canını dahi tehlikeye atmaya hazır. Çünkü Melike kendinden bir parça gibidir ng-bind="::_video.asset.description">Sultan Abdülhamid, Melike üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud Paşa’dan hesap soracak, bir yandan da düşmanın kurmaya çalıştığı oyunlarını başlarına geçirecektir. Seniha Sultan, Bidar Kadın’ın kendisine gösterdiği gerçekle köşeye sıkışmıştır. Haremde Mahmut Paşa’nın bıçakladığı kızın yaşıyor olması, Seniha’nın elini koluna bağlamıştır. Bir çıkış yolu bulmak zorundadır. Aksi halde ailesini büyük bir tehlike beklemektedir. Theodor Herzl, Emanuel Karaso ile birlikte İstanbul’a gelecek ve Sultan'a karşı bizzat kendisi mücadele edecektir. Onun bu bomba gibi gelişi, Sultan’ı can damarından vuracak büyük bir sorunu da beraberinde getirecektir! Ömer, Sultan'ın emriyle büyük bir takibin peşindedir… Fakat işler sandığı kadar kolay olmayacaktır.