Gündem Pelin Akil kimdir? Pelin Akil'in doğacak olan kızlarının adı ne?

Pelin Akil kimdir? Pelin Akil'in doğacak olan kızlarının adı ne?

04.03.2019 - 11:49 | Son Güncellenme:

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti kucaklarına almaya gün saydıkları kızları için baby shower partisi düzenledi. Pelin Akil birçok tiyatro oyununda sahne aldıktan sonra Arka Sıradakiler dizisi ile ekranlarda görünmeye başladı. Bu dizinin ardından birçok dizide rol alan Pelin Akil 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile dünya evine girmişti.

Pelin Akil kimdir Pelin Akilin doğacak olan kızlarının adı ne

Pelin Akil, birçok tiyatro oyununda sahne almasının ardından ilk olarak Arka Sıradakiler dizisi ile TV kariyerine adım attı. Seksenler, Suskunlar ve Kızıl Elma gibi birçok dizide rol alan Pelin Akil son olarak kucaklarına almaya gün saydıkları kızları için baby shower partisi düzenledi. Dünyaya gelecek olan kızlarına Alin ve Lina ismini verecek. Peki Pelin Akil kimdir?

Haberin Devamı

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil 17 Nisan 1986 İstanbul doğumluTürk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır. Pelin Akil'i, Arka Sıradakiler dizisiyle tanıdık, ardından Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünü oynadı, Kurt Kanunun'da oynadığı süreçte bir Seksenler dizisinde Seçil karakterine can veriyordu. Daha sonra Pelin Akil başka projelerde yer aldı ama 6. sezonda tekrar Seksenler dizisine dahil olmuştur. 2012 yılında Suskunlar dizisinde Nisan karakterini canlandiran Pelin Akil daha sonra karşımıza TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma dizisiyle çıktı. 2015'te Ne Münasebet dizisinde Nil karakterine can vermiştir. Bunların yanı sıra Aile İşi ve Çember gibi projelerde yer almıştır.

Haberin Devamı

Tiyatro oyunları

Marika'nın Serveti
Rent Müzikali
Abim Geldi
İstanbulname
Closer
Sersefil-Korkuyorum sevgilim
Depo