Gündem Peri masalı gibi düğün

Peri masalı gibi düğün

07.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Soma faciası nedeniyle ertelenen Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın düğün töreni dün akşam yapıldı. Adeta bir peri masalını andıran düğünde Yılmaz Erdoğan, temsili olarak çiftin nikâhını kıydı

Peri masalı gibi düğün


Daha önce 16 Mayıs’ta yapılması planlanan ancak Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle ertelen yılın düğünü, Beşiktaş’taki Shangri La Bosphorus Hotel’de gerçekleştirildi. Buse Terim Bahçekapılı ve Volkan Bahçekapılı’nın peri masallarını andıran düğününde, Buse Terim’in gelinliği Elie Saab imzası taşırken Volkan Bahçekapılı’nın damatlığı ise Bespoke Osman Bulut tarafından hazırlandı.

Önemli isimler oradaydı
Yılın düğünü olarak nitelendirilen iki düğünden biri olan Buse Terim ve Volçan Bahçekapılı’nın mutlu günlerinde, Kültür Bakanı Ömer Çelik, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski bakan ve milletvekili Mehmet Ağar, eski milletvekili Mehmet Sevigen, Galatasaray Spor Kulübü’nün eski yönetici ve başkanları Faruk Süren, Selehattin Beyazıd, Mehmet Cansun Ali Dürüst, Ali ve Ömer Gürsoy, Ergun Gürsoy, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Erdoğan Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören eşi Revna ve kızı Yelda Demirören, Galatasaray’ın eski futbolcu ve antrenörleri Ümit Davala ve Hasan Şaş, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Mustafa Denizli, Deniz Baykal, Yılmaz Erdoğan gibi iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı.

Ünal Aysal gecede yoktu
Yaklaşık 800 kişinin katıldığı düğünün en önemli detayı ise Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın düğüne gelmemesi oldu.
Göreve geldiğinde Fatih Terim’le anlaşarak camianın büyük takdirini toplayan ancak ünlü teknik adamın milli takımla da anlaşması sonucunda kendisini takımdan göndererek tüm şimşekleri üzerine çeken Ünal Aysal, Fatih Terim’in bu mutlu gününe iştirak etmezken, yine eski başkanlardan Adnan Polat da yoğun iş programı dolayısıyla geceye katılamadı.
Çiftin daha önceden nikah kıymaları dolayısıyla gecede oyuncu Yılmaz Erdoğan, Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’i temsili olarak nikâhlayarak bir ömür boyu mutluluklar diledi.