Gündem Poyraz Karayel 58. yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş!

Poyraz Karayel 58. yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş!

11.05.2016 - 16:37 | Son Güncellenme:

Heyecanın dorukta olduğu Poyraz Karayel'de dün akşam nefesler kesildi.Ayşegül ile Poyraz birbirine kavuştu. İzleyici şimdi Poyraz Karayel 58. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte Poyraz Karayel son bölüm ve yeni fragman haberi...

Poyraz Karayel 58. yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş

Yapımı Limon Film, yapımcısı Hayri Aslan, yönetmeni Çağrı Lostuvalı ve oyuncuları İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Macit Koper(Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran) olan Poyraz Karayel'de bu hafta 57. yeni bölüm heyecanı vardı. Poyraz Karayel her çarşamba saat 20:00 da Kanal D de ekrana gelmektedir.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM DETAYLARI

Poyraz, Ayşegül ve Neşet’i samimi halde görünce deliye döner. Neşet’in bir şeyler çevirdiğinden şüphelenmeye başlamıştır. Poyraz’ın Neşet’i araştırması ise savcıyla anlaşma yapan Ayşegül’ün işine gelmemektedir, o yüzden savcıyla bir plan yaparlar.

Poyraz'lar Sadreddin sayesinde uyuşturucu işinde Heisenberg isimli kilit biri olduğunu öğrenirler. Ne yapıp edip onu ele geçirmeleri gerekiyordur. Ama Heisenberg’i kaçırmayı planladıkları davette karşılarına Ayşegül ve Neşet çıkar.

Poyraz Karayel 58. yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 57. BÖLÜM 2.FRAGMAN

POYRAZ KARAYEL DİZİSİNDE SOSYAL MEDYA DEĞİŞİMİ

Zülfikar ve Taş Kafa'dan Sosyal Medya Operasyonu!

Haberin Devamı

Türkiye’nin Kanalı Kanal D, kendi dizi oyuncularına sosyal medya hesaplarını devretmeye devam ediyor. Tatlı İntikam’ın iki sevilen oyuncusu Hazal Türesan ve Çağrı Çıtanak ile başlayan furya geçen hafta Salı günü Hayat Şarkısı gününde de Olgun Toker ile devam etti. Yaptığı çalışma ile sosyal medyaya yön vermeye devam eden Kanal D’nin tüm hesapları, bugün Poyraz Karayel’in “Zülfikar”’ı Celil Nalçakan ile “Taş Kafası” Cem Cücenoğlu’na emanet edilecek.

İki sevilen oyuncu Kanal D binasına gelerek, Poyraz Karayel’in başlaması ile tüm hesapları yönetecek.