Gündem Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı var mı? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı var mı? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

17.04.2021 - 15:10 | Son Güncellenme:

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Hafta içi 21.00'den sonra ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı Ramazan ayının gelmesi ve vaka sayılarındaki artış nedeniyle ek tedbirlerle değiştirildi. Ramazanın ilk iki haftası uygulanacak olan ek tedbirler bayramda da uygulanacak mı? Vatandaşlar Ramazan bayramında sokağa çıkma yasağı olacak mı, sorusuna yanıt arıyor. Tam kapanma gündemde...

Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı var mı Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı

Tam kapanma mı geliyor? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Vaka sayılarındaki artış nedeniyle Ramazan ayında ilk iki hafta boyunca hafta içi sokağa çıkma yasağı saat 19.00 ile 05.00 saatleri arasında uygulanacak. Hafta sonu ise sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Peki bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Haberin Devamı

BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Ramazan ayında alınan ek tedbirler ile sokağa çıkma yasağı süresi uzatıldı. Alınan ek tedbirlere rağmen vaka sayılarında herhangi bir düşüş yaşanmazsa Ramazan Bayramında tam kapanma gündeme gelebilir. Bayramda sokağa çıkma yasağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.