Gündem 'Rambo muhtar'ın sır ölümü! Aracının yanında cansız bedeni bulundu

'Rambo muhtar'ın sır ölümü! Aracının yanında cansız bedeni bulundu

28.06.2023 - 11:30 | Son Güncellenme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde vücut geliştirme sporuyla uğraştığı için 'Rambo muhtar' lakabıyla tanınan mahalle muhtarı ölü bulundu.

Rambo muhtarın sır ölümü Aracının yanında cansız bedeni bulundu

Akdam Mahallesi'nin muhtarı İbrahim D. (59), dün 'Yaylaya gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. İbrahim D., akşamüzeri Avsallar Mahallesi'ndeki Çoban Çeşmesi mevkisi Karamanlar yolu üzerinde aracının yanında yere serili kilimin üzerinde, başından tabancayla vurulmuş halde hareketsiz yatarken bulundu.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, İbrahim D.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Tabancası da yanında bulunan, intihar ettiği değerlendirilen İbrahim D.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırıldı.

Rambo muhtarın sır ölümü Aracının yanında cansız bedeni bulundu

Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenen ve milli takıma kadar yükselen İbrahim D.'nin bu sporu bıraktıktan sonra 49 yaşında vücut geliştirme sporuna başladığı ve ülke çapında birçok madalya ve kupaları bulunduğu öğrenildi. Akdam Mahallesi'nde de iki dönemdir muhtarlık görevini sürdüren ve vücut geliştirmeyle uğraştığı için 'Rambo muhtar' lakabıyla bilinen İbrahim D.'nin 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

Yazarlar