Gündem 2022 Sağlık Bakanlığı KPSS/5 tercih sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı...

2022 Sağlık Bakanlığı KPSS/5 tercih sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı...

28.03.2022 - 21:11 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanlığı KPSS tercihleri üzerinden 10 bin personel alacak. Başvuru işlemleri sona erdi gözler sonuçlarda... Geçen yıl sonuçların erken ilan edilmesi nedeniyle heyecan katsayısı bir hayli yüksek... Sıkça "Sağlık Bakanlığı KPSS tercih sonuçları açıklandı mı, bugün mü açıklanacak?" soruları yöneltiliyor.

2022 Sağlık Bakanlığı KPSS/5 tercih sonuçları açıklandı İşte sorgulama ekranı...

Sağlık Bakanlığı'nın personel alım ilanına başvuran memur adayları için heyecan gitgide artıyor. Bugün ÖSYM müjdeli haberi adaylarla paylaştı.

Haberin Devamı

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM müjdeli haberi bu sabah duyurdu. Yapılan açıklamada "15 – 22 Mart 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/5 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 29 Mart 2022 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir." denildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS TERCİH SONUÇLARI

YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kuruma elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir.

Yazarlar