Gündem İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 10 bin işçi alımı kura çekimi tarihi...

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 10 bin işçi alımı kura çekimi tarihi...

30.03.2022 - 22:27 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kura çekimi için geri sayım sürüyor. Nisan ayında gerçekleşecek kura çekimi noter huzurunda yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı için kura tarihi.

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA 10 bin işçi alımı kura çekimi tarihi...

Sağlık Bakanlığı 10 bin sözleşmeli personel, 10 bin işçi alımı yapıyor. İşçi alımı başvuruları İŞKUR aracılığıyla yapıldı. Peki, kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimi için belirlenen gün ve tarih.

Haberin Devamı

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Kura çekimi Ankara'da 6 Nisan 2022 tarihinde noter huzurunda yapılacak. 09.00-18.00 saatleri arasında yapılacak kura çekiminin ardından sonuçlar yayınlanacak.

İşe alınacak sürekli işçiler, Sağlık Bakanlığı tarafından noter kurası ile belirlenecek. Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak.

İŞKUR KURA ÇEKİMİ VE KADRO DAĞILIMI İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİ BÖLÜME KAÇ KİŞİ ALINACAK?

5 bin 175’i Hemşire, 800’ü Ebe ve 3 bin 293’ü Sağlık Teknisyeni/Sağlık Teknikeri olmak üzere Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist, Iş ve Uğraşı Terapisti, Dil ve Konuşma Terapisti, Perfüzyonist ve Sağlık Fizikçisi unvanlarında alım yapılacaktır.

Haberin Devamı

Ayrıca temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 10 bin sürekli işçi alımı yapılacaktır.

Yazarlar